Sowa unikalny ekwipunek

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Sowa unikalny ekwipunek

Postprzez Paranormal w 24 Lis 2013, 14:48

Witam wszystkich
Pytanie brzmi w jaki sposób uzyskać ten "unikalny ekwipunek" u Sowy. Osiągniecie "bogaty klient" chyba wszyscy się zgodzą nie za wiele daje. Pamiętam kiedyś gdy po raz pierwszy przeszedłem COP zacząłem grać na freeplay u Sowy miałem ten unikalny ekwipunek a najbardziej przykuł moją uwagę "granatnik" nie pamiętam dokładnej nazwy ale wyglądał bardzo podobnie do "egzekutora" miałem również u Sowy RPG amunicje ,egzo, SIG'a . Aktualnie przechodzę 2x grę i niestety nie mam tego ekwipunku u Sowy :/ Nie wiem za cholerę jakie miałem osiągnięcia ale na pewno nie za wiele. Jak to u was wygląda? Dodam ,że nie korzystam z żadnej modyfikacji .
Z góry dziękuję za wszelkie odp.
Pozdrawiam Paranormal :)
Paranormal
Kot

Dołączenie: 17 Lis 2013, 23:46
Ostatnio był: 04 Sty 2015, 18:29
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Sowa unikalny ekwipunek

Postprzez trolololo w 24 Lis 2013, 15:09

Też tak miałem. Unikalne EQ dostaje się do handlarza dopiero podczas postępu w grze. Po dotarciu do prypeci głowice do RPG to u niego normalka :D
Deszczyk pada , RAM mi zjada...
trolololo
Legenda

Dołączenie: 25 Wrz 2013, 13:03
Ostatnio był: 24 Mar 2023, 18:36
Miejscowość: Na granicy LTE
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 119

Postprzez Pangia w 24 Lis 2013, 15:23

Potrzebujesz jeszcze przynajmniej jednego osiągnięcia skojarzonego ze stalkerami bądź bandytami (Jeden z nas, Szef czy tam Kingpin, Przyjaciel Stalkerów itp.)
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez Szagart w 24 Lis 2013, 17:10

Warto tez dodać ''Handlarza Informacjami'' po nim Sowa ma zniżki i chyba po tym sprzedaje głowice do RPG ( u mnie tak było)
|| i7-9700K 5.00GHz | 16GB DDR4 RAM | Asus Strix RTX 2070 Super Advanced 8GB GDDR6 | Windows 10 x64 ||

Za ten post Szagart otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Paranormal.
Szagart
Ekspert

Dołączenie: 30 Paź 2013, 00:54
Ostatnio był: 05 Maj 2025, 21:35
Miejscowość: Wrocław
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Kozaki: 76

Postprzez Paranormal w 26 Lis 2013, 14:15

Dzięki wielkie Panowie. Sprzęt odblokowany po osiągnięciu "jeden z nas" ten niejaki "granatnik" nosi nazwę Bulldog 6 ale niezbyt praktyczny. Jeszcze raz wielkie dzięki i na zdrówko :wódka:
ps. Nie wiem czy to bug ale przy szkole gdy spotkałem Zulusa zaraz po konfrontacji ze snorkami zaczą biec jak opętany do środka szkoły po czym się zatrzymał. W dialogu miałem tylko jedną opcję "Bye" ale również "trade" w ekwipunku miał na sprzedaż swoją RP-74 kupiłem ją za ok 22tys rubli. Zaraz po tym była emisja i razem dobliegliśmy do pralni. Tam dał drugną "sklonowaną" RP-74. Po emisji wyszedł z chaserem xD. 2x RP-74 zulusa no no na freepaly'u przydadzą się do moda zamieniającego spokojną Prypiat w strefę wojny xD.
Pozdr. Paranormal
Paranormal
Kot

Dołączenie: 17 Lis 2013, 23:46
Ostatnio był: 04 Sty 2015, 18:29

Postprzez Killerek w 23 Gru 2013, 14:23

W Cop-ie jest buldog??? Nie wiedziałem dzięki za info :E
Dlaczego nie boje się Amnesii, a boje się pijawki - oto jest pytanie.

Za ten post Killerek otrzymał następujące punkty reputacji:
Negative sms216.
Awatar użytkownika
Killerek
Kot

Dołączenie: 20 Lut 2013, 18:01
Ostatnio był: 24 Gru 2013, 16:05
Ulubiona broń: TRs 301

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości