Ja nie wiem, ale czy tylko ktoś słuchający hip-hop czy rap ma jakieś spiny o zespoły? po prostu, za gówniarza słuchałem Liroya, Peje i innych i nigdy nie obchodziło mnie co kto woli ot tak Od jakichś sześciu lat słucham hard rocka i metalu i jakoś nie spinam się o wykonawcę dobrego utworu. Czasami lubię posłuchać innej muzyki niż zwykle, ale nie robię z tego problemu. Myślę, że jak jakiś wykonawca robi muzę w np. w rapie, to nie powinien być rywalem i nie powinien walczyć o fanów. Oni sami zdecydują czego wolą słuchać
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.
Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
@Voldi, czepiasz się. Czego by nie mówić, ten temat to mimo wszystko arena nabijania postów, bo co może być prostszego od wklejenia linku i kliknięcia "Wyślij". Nie mówię, że forumowicze mają kiepskie gusta, wręcz przeciwnie, parę fajnych zespołów dzięki przeglądaniu tego tematu poznałem, ale miło czasem dla odmiany na forum DYSKUSYJNYM coś PRZECZYTAĆ, a nie tylko wiecznie scrollować kolejne filmiki. Panowie dyskusję toczyli na poziomie (przeciwnie do większości internetowych rozmów na temat rapu) i nie znajduję innego wytłumaczenia dla twojego posta, niż "bul dópy". But, of course, no offence...
W temacie rapu, mój ostatni nabytek z którego jestem mega zadowolony: "Czarna biała magia" Sokoła i Marysi Starosty. Płytka nie zrobiła na mnie tak kolosalnego wrażenia jak poprzedniczka ale trzyma równie dobry poziom. Cała do odsłuchu za free na kanale Prosto.
>>> Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja! ... Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput. <<< ~ Ernest Scribbler
Voldi co się czepiasz jak to temat o muzyce jest ?
Idealny napisał(a):Wiem, i liczę na dobre bity, bo co jak co, ale bity to Ostry robi świetne
No dla mnie Adaś to najlepszy producent w Polszy . Z Marco Polo na pewno coś doda od siebie pod względem bitów. Boję się trochę o nawijkę jakoś i styl w jakim mogą nagrać ten album. Teraz moda na jakieś njuskule kurde jest, a takie rapu nie lubię Ale Ostry raczej nie pójdzie w taką drogę. Ciekawe czy jacyś goście będą, bo jak znów ma być Zorak czy ktoś inny z Tabasko to trochę lipa bo jakoś nie urywają mi dupy.
A co kurde!
Jak już o O.S.T.R. było to wklejam jedną z moich ulubionych nutek z JWWC
Ja nie chcę się kłócić bo to sensu nie ma i każdy wyraża tylko swoją opinię. Chciałbym tylko, abyście się wypowiedzieli o 2pac'u. Czy z nim też się tak pomyliłem, bo przecież dorobił się kasy.
2pac w gruncie rzeczy był dobrym człowiekiem, a piosenki były całkiem całkiem Jak dla mnie jeden z najlepszych, jeśli nie najlepszy. Szkoda, że już go nie ma, ale odszedł chyba w takim stylu, w jakim by chciał... Choć pewnie dużo wcześniej, niż mu się widziało. Dziwne, że sprawa jego zabójstwa nie została jeszcze wyjaśniona. Podobno zlecił je inny raper, który umarł w bardzo podobny sposób. "The good die young" - Dobrzy umierają młodo, jak sam to sformułował.