Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
A ktoś kto na Obvilionlost mógł by go wyciąć i dać link do plików bardzo was o to bym prosił --------- http://stalker.filefront.com/file/SRP_Minigun;87065 Znalazłem w sieci nie wiem czy działa jak da się coś z nim zrobić żeby działał to będę naprawdę wdzięczny !
Działa w 100%. Tylko że to bardziej ciekawostka niż dobry mod. Model mało szczegółowy, ikony w ekwipunku jakiego snajperskiego, płomień zamiast przy lufie to gdzieś przed ale za to jest celny. Aha w rarce masz folder script zrzuc go do gamedat-y to jak zaczniesz nową gre dostaniesz go od wilka.
Przyłączam się do prośby kolegi.obczaje i dam znać --------- Tak w obu modach są M134 ! Gdybym miał neta na lepszym telefonie to bym pobrał i wrzucił ale na chwilę obecną tel jest w naprawie jeśli ktoś ma czas i chęć to niech ściągnie oba i wyciągnie !