Homoseksualizm

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Homoseksualizm

Postprzez impulse_101 w 22 Gru 2013, 12:04

Ciekawe doświadczenie ale wątpię żeby to była jakaś analogia do ludzkiego homosexualizmu, gdybyśmy przyjęli ta tezę to w takim Hongkongu powinni się zagejuchowac na śmierć przy ich 6352 os/km² a jednak % ilość homosexualizmu jest tam taka sama jak w innych czesciach swiata. Sprawdzałem na przykładzie USA i się nie pokrywa.

Mapa homo USA:
:

Image

Mapa zaludnienia USA:
:

Image
Image
Awatar użytkownika
impulse_101
Legenda

Dołączenie: 20 Sty 2009, 16:47
Ostatnio był: 08 Lut 2020, 16:44
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Viper 5
Kozaki: 275

Reklamy Google

Postprzez Argemen w 22 Gru 2013, 17:39

Homoseksualizm nie zależy tylko od przeludnienia, może to wynikać chociażby z mody, co możemy zaobserwować u starożytnych Greków, gdzie podobno Spartanie po powrocie z koszar nie wiedzieli w którą dziurę trzeba wsadzać. Zresztą spartańskie kobiety był golone na łyso, żeby biedni homosie się już całkowicie nie pogubili. A potem przyszli Rzymianie, dla których kazirodztwo było normalne i ukrócili ten proceder. W sumie nie wiem co gorsze.
I had wan teh interwebs!
Awatar użytkownika
Argemen
Stalker

Dołączenie: 01 Sty 2010, 16:40
Ostatnio był: 02 Gru 2018, 13:05
Miejscowość: Łódź
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 4

Postprzez Gatling w 22 Gru 2013, 17:41

Ja tam do tych panów nic nie mam, ale mogli by się nie macać obok mnie jak jestem w sklepie, bo pan z panem macać się nie powinni

Za ten post Gatling otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive KoweK, desmond, Koleś.

Gatling
Wygnany z Zony

Dołączenie: 15 Lis 2013, 23:11
Ostatnio był: 22 Gru 2013, 23:16
Miejscowość: Planeta na ugandzie
Frakcja: Grzech
Ulubiona broń: Striker
Kozaki: -7

Postprzez Omnibus w 23 Gru 2013, 09:40

Nie żebym był nastawiony wrogo względem homoseksualistów (nie mój problem), ale nie wyobrażam sobie, i nie chce sobie wyobrazić sytuacji, gdzie miałbym dwie teściowe :|
Awatar użytkownika
Omnibus
Łowca

Dołączenie: 20 Lut 2013, 09:07
Ostatnio był: 01 Mar 2021, 15:28
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 153

Postprzez Wave w 23 Gru 2013, 14:14

A ja będę zatwardziałym homofobem i już. Nie mam zamiaru widzieć na ulicy sytuacji, w której dwóch pacanów będzie się lizać. Tak samo brzydzić mnie będzie, jak baby będą się smarować jęzorami po tyłkach. Nie chcę, by różowi pojawiali się w telewizorze (i tak nie ogłądam), gazetach i w ogóle w mediach. O ile jeszcze jakoś zdzierżę normalnych homoseksualistów*, to te rozpanoszone mendy pchające się na parady i przebierające za baby powinny spłonąć na stosie. Homoseksualizm, muzułmanie i tym podobne obiekty to ogromne zagrożenie dla naszej kultury. Homosie niszczą model rodziny polskiej, podstawowe wartości, psychikę dzieci oraz degradują społeczeństwo. Nie pozwólmy tej zarazie na rozpanoszenie.

Co do gwiazdki, chodzi mi o tych homoseksualistów, którzy nie obnoszą się ze swoją orientacją oraz zachowują się jak reszta społeczeństwa. Tych bym jeszcze zostawił w naszym kraju, reszta do masowego odstrzału.
Wave

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Postprzez Gro3a w 23 Gru 2013, 15:52

W moim przypadku słowo "homofobia" jest nie na miejscu. "Fobia" to lęk przed czymś, a ja się nie boje homoseksualistów, a ich nienawidzę. A jak im się tak podoba coś wsadzać w dupę, to niech sobie tam upchną tą całą "poprawność" polityczną. To jest chore, obrzydliwe i niemoralne. Powinni uznać to za chorobę psychiczną i leczyć ich prądem, albo kulą w łeb (taniej wyjdzie). Niedługo swoich praw będą żądać pedofile i zoofile, a "poprawność" polityczna znowu im ulegnie...
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 10 Mar 2026, 20:52
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Postprzez Hoshka w 23 Gru 2013, 15:54

Ja wypowiem się w tym temacie tak:
Homoseksualiści mi nie przeszkadzają, miałam z kilkoma kontakt i są spoko, zależy na kogo się trafi.
Jeżeli chodzi o to lizanie się publicznie, nie żeby coś ale mnie denerwuje nawet jeśli robią to pary hetero. Nie wszyscy muszą cieszyć się ich szczęściem. Sama jestem w związku i nie obściskuje się z chłopakiem przy pierwszej lepszej okazji bo to wku*wia innych. Nie jestem za adopcją przez homoseksualistów. Co jak co, ale dziecko tworzy się z połączenia komórki męskiej i żeńskiej wiec niech będzie wychowywane przez parę hetero. Jedyne co mogłoby być zatwierdzone przez państwo to związki partnerskie. No bo chyba nikt nie chciałby być w sytuacji że osoba przez nas kochana trafia do szpitala w ciężkim stanie a my nawet nie możemy jej odwiedzić ponieważ nie jesteśmy ani rodziną ani żadną inną bliską osobą.
Middle fingers up, if you don't give a fuck!

Za ten post Hoshka otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive scigacz1975.
Awatar użytkownika
Hoshka
Stalker

Dołączenie: 01 Wrz 2013, 15:42
Ostatnio była: 03 Gru 2023, 01:38
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 218

Postprzez vandr w 23 Gru 2013, 23:04

Wiadomość wprawdzie nie najświeższej daty, ale...robi wrażenie.

Zabił rodziców siekierą, bo nie akceptowali jego związku

"Gazeta Lubuska" podaje, że za śmierć małżonków z okolic Szprotawy odpowiada ich 19-letni syn. Mężczyzna miał zabić rodziców siekierą, bo tym trudno było zaakceptować homoseksualny związek syna. Do tragedii doszło w nocy z soboty na niedzielę.

19-letni Mikołaj B. odebrał rodzicom życie, zadając im wielokrotnie ciosy siekierą, Po godzinie 5 rano zadzwonił na policję i opowiedział o popełnionej przez siebie zbrodni. W chwili zatrzymania był trzeźwy.

– 19-latek przyznał się do popełnionego czynu. Powiedział policjantom, że zabił rodziców, ponieważ nie akceptowali jego gejowskiego związku - poinformował Kazimierz Rubaszewski, rzecznik Prokuratury Okręgowej w Zielonej Górze.

Prokuratura Rejonowa w Żaganiu przesłucha mężczyznę. Mikołaj będzie również poddany badaniom psychiatrycznym.

19-letni Mikołaj B. jest studentem mechatroniki na pierwszym roku Politechniki Wrocławskiej. Jego rodzicie 40-letni Artur B. i 45-letnia Hanna B. prowadzili firmę internetową. Mikołaj przyjechał na weekend odwiedzić rodziców, w chwili zatrzymania miał ze sobą spakowany plecak - pisze "Gazeta Lubuska".

O sprawie policja informowała już w niedzielę. Rzeczniczka komendy nie chciała jednak wtedy potwierdzić, czy zatrzymany był spokrewniony z ofiarami.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 19 Mar 2026, 19:55
Kozaki: 1749

Postprzez Dziab_Dziab w 24 Gru 2013, 17:00

Nie mam nic do homoseksualistów, co prawda nie toleruję ich, ale nie robi mi to dużej różnicy, co będą robić, bo to nie moja sprawa. Tylko nie lubię, gdy homosie i ich zwolennicy rozkazują nam lubić ich zachowania i wciskać nam to na siłę.
Awatar użytkownika
Dziab_Dziab
Stalker

Dołączenie: 17 Sty 2013, 20:09
Ostatnio był: 02 Sie 2017, 16:59
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: SPSA14
Kozaki: 23

Postprzez Sovat w 29 Gru 2013, 15:26

Gatling ma racje, bo ja raz ostatnio byłem u babci i przyjechał na święta do nas wujek i wujek no i jak się dzieliliśmy opłatkiem to sie całowali w polik. Tak samo ja dzieliłem sie z tatą opłatkiem i mnie przytulił, więc czy to może być jako homoseksualizm traktowane ? Nie wiem, bo z jednej strony tato się ożenił z mamą, ale nie powinien przytulać jako mężczyzna innego mężczyzny płci samca...

Za ten post Sovat otrzymał następujące punkty reputacji:
Negative StalkerCell.

Sovat
Wygnany z Zony

Dołączenie: 23 Gru 2013, 12:36
Ostatnio był: 22 Lis 2017, 22:01
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: -36

Postprzez xionc w 29 Gru 2013, 15:52

Słaby jesteś.
Image
Image

Za ten post xionc otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive vandr, Tajemniczy, BartusiekS, KoweK, Adam, dorian.
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez agata w 03 Lut 2014, 20:20

W chorym świecie żyjemy, że mniejszości dyktują większości co powinni myśleć. Dewiacje są tolerowane i chronione, a wartości moralne wyśmiewane i nieakceptowalne przez homo-entuzjastów.
Ja mam bardzo nieprzyjemne doświadczenia związane z homoseksualistami. W pracy miałam lesbę, która notorycznie klepała mnie po tyłku i nie dała sobie przetłumaczyć, że ma trzymać łapy z daleka. Innym razem robiłam imprezę w domu dla znajomych z roku. Na imprezie okazało się, że jeden z zaproszonych jest gejem i gdy podczas imprezy wyszłam do innego pomieszczenia, lizał w ucho mojego ówczesnego faceta (ten mu nie wpie*dolił, dlatego szybko przestał nim być).
I niech mi ktoś powie, że tacy nikomu krzywdy nie robią i że nie trzeba się ich obawiać. Fuj.

Trzecie spotkanie (a w sumie to pierwsze, bo jeszcze z czasów technikum) całkiem mi się podobało, bo pokazało tym wszystkim homo-entuzjastom, że tylko kłapać dziobami potrafią. Homoś w szkole dostał porządne bęcki (nawet nie wiem za co, ale pewnie za orientację), tak, że całą gębę miał we krwi, a nos najpewniej złamany. Wiecie co zrobili ci wszyscy "tolerancyjni", którzy zawsze mieli pretensję, że ja taka ciemnogrodzianka? Nic. Na kilka czy kilkanaście dziesiątek przyglądających się osób byłam jedyna, która miała odwagę (i sumienie) pójść za tym pedałkiem zatamować mu krwotok i pomóc się ogarnąć. Potem nikt nie miał odwagi mi wypomnieć -jak to się mówi- "homofobii".

A z homo-ciekawostek: wiecie, że homoseksualizm został wykreślony z listy chorób przez zwykłe głosowanie? Nie liczyły się badania naukowe, ilość wyleczeń z tego, a głosowanie... :)
Buzi buzi dla wszystkich za darmo!! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!! :* :*

Image

Za ten post agata otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Universal, KOSHI, Tajemniczy, scigacz1975, Farathriel, Lucjusz, M3Fis70.
Awatar użytkownika
agata
Tropiciel

Dołączenie: 25 Paź 2013, 13:53
Ostatnio była: 24 Lut 2020, 11:56
Miejscowość: Toruń
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 131

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości