Nie wiem co dalej

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Nie wiem co dalej

Postprzez krzych3212 w 04 Lut 2014, 12:05

Witam :)
Jest to mój pierwszy post wiec przy okazji chciałem się przywitać :E
No ale do rzeczy.Skończyłem misję związaną z znalezieniem schowka Strieloka , no i teraz w PDA
mam zadanie związane z znalezieniem Ducha.No i nic więcej kompletnie nie wiem co mam robić dalej :|
W poradniku na Gry-Online pisze że mam w kordonie znaleźć jakiegoś przewodnika który każe mi iść znowu
do schowka żeby spotkać się z jakimś Doktorem.Tyle że nigdzie nie mogę znaleźć tego przewodnika.
W każdym razie jestem totalnie zdezorientowany i mam nadzieje że mnie oświecicie :)
Z góry dzięki za pomoc
krzych3212
Kot

Dołączenie: 04 Lut 2014, 11:52
Ostatnio był: 04 Lut 2014, 14:44
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Nie wiem co dalej

Postprzez Gizbarus w 04 Lut 2014, 12:07

Przewodnik jest w Kordonie, tam gdzie ratowałeś Lisa. I czytaj solucję, jest na forumie.
A czy TY już przeczytałeś i oceniłeś moją twórczość?
"Samotność w Zonie" - nadal kontynuowana.
"Dawno temu w Zonie" - tylko dla weteranów forum.
"Za późno" - czerwona część cyklu "Kolory Zony"
"Akurat o czasie" - biała część cyklu "Kolory Zony"
"Za wcześnie" - niebieska część cyklu "Kolory Zony"
"Pęknięte Zwierciadło" - mini-cykl o Zonie w wersji noir
Awatar użytkownika
Gizbarus
Opowiadacz

Dołączenie: 18 Paź 2011, 16:44
Ostatnio był: 17 Sty 2026, 10:14
Miejscowość: Zadupie Mniejsze Wybudowania Kolonia II
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 854

Postprzez Dovak w 04 Lut 2014, 14:11

Jeśli chcesz znaleźć Ducha musisz kontynuować wątek główny (mała podpowiedź... Jantar). Spotkanie przewodnika jest obowiązkowym warunkiem by osiągnąć dobre zakończenie. Ale żeby go spotkać musisz... znaleźć Ducha :)
Awatar użytkownika
Dovak
Stalker

Dołączenie: 07 Sie 2013, 14:19
Ostatnio był: 26 Gru 2018, 01:33
Miejscowość: Szczecin
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 23

Postprzez krzych3212 w 04 Lut 2014, 14:44

Dovak napisał(a):Jeśli chcesz znaleźć Ducha musisz kontynuować wątek główny (mała podpowiedź... Jantar). Spotkanie przewodnika jest obowiązkowym warunkiem by osiągnąć dobre zakończenie. Ale żeby go spotkać musisz... znaleźć Ducha :)

aha czyli rozumiem że najpierw muszę znależć Ducha a potem sru do przewodnika tak?
a czy do wątku należy zebranie dokumentów z x18 bo tam się wybieram :E
krzych3212
Kot

Dołączenie: 04 Lut 2014, 11:52
Ostatnio był: 04 Lut 2014, 14:44

Postprzez Gizbarus w 04 Lut 2014, 14:45

A czytasz ty choćby trochę fabułę? Oczywiście, że tak. Przecież to zadanie, które jest niezbędne, żeby ukończyć grę. Po zdobyciu dokumentów masz dybać do Kordonu, a stamtąd już czytaj co masz wpisane w PDA.
A czy TY już przeczytałeś i oceniłeś moją twórczość?
"Samotność w Zonie" - nadal kontynuowana.
"Dawno temu w Zonie" - tylko dla weteranów forum.
"Za późno" - czerwona część cyklu "Kolory Zony"
"Akurat o czasie" - biała część cyklu "Kolory Zony"
"Za wcześnie" - niebieska część cyklu "Kolory Zony"
"Pęknięte Zwierciadło" - mini-cykl o Zonie w wersji noir
Awatar użytkownika
Gizbarus
Opowiadacz

Dołączenie: 18 Paź 2011, 16:44
Ostatnio był: 17 Sty 2026, 10:14
Miejscowość: Zadupie Mniejsze Wybudowania Kolonia II
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 854

Postprzez agata w 05 Lut 2014, 15:50

wszystkie główne misje są istotne żeby przejść grę - gwoli ścisłości, żebyś nie pytał zaraz czy wyłączenie mózgozwęglacza też należy "do wątku". ;) powodzenia, nie narób w galoty w x16 :)
Buzi buzi dla wszystkich za darmo!! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!! :* :*

Image
Awatar użytkownika
agata
Tropiciel

Dołączenie: 25 Paź 2013, 13:53
Ostatnio była: 24 Lut 2020, 11:56
Miejscowość: Toruń
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 131

Postprzez SzramaxD w 16 Kwi 2014, 17:07

Najpierw musisz wybrać się do tej miejscowości obok baru czyli chyba "Dzicz" nie wiem dokładnie i tam dalej niedaleko helikoptera leżą nieżywi naukowcy o ile wiem 1 żyje (jest w zielonym kombinezonie) i musisz go doprowadzić do miejscowości "Jantar" (ŻYWEGO) tam trzeba iść do tego naukowca w bunkrze i z tym uratowanym musisz zrobić jakieś pomiary czy coś potem chyba zemdlejesz a jak się obudzisz to będziesz musiał znaleść wejście do labo x18 lub x16 tam trzeba znaleść jakieś dokumenty i chyba w tym labo będzie leżał nieżywy Duch gdy do niego podejdziesz chyba ci wyskoczy kontroler czy pijawka...
A dalej to nie wiem bo dopiero co zainstalowałem grę po długiej przerwie więc jak czegoś się dowiem to napisze
Myślę że pomogłem :E :E :E :E
Awatar użytkownika
SzramaxD
Kot

Dołączenie: 16 Kwi 2014, 15:58
Ostatnio był: 16 Kwi 2014, 17:32
Miejscowość: Płońsk
Frakcja: Powinność

Postprzez djcycu w 16 Kwi 2014, 18:37

Przecież ta gra to banał... Rozgrywasz grę normalnie według głównego wątku czyli ganiasz za papierami po zonie. Pamiętaj by każde zadanie główne wykonywać sumiennie z powodzeniem czyli starać się wybronić każdego głównego NPC z opresji i żeby nie pomijać broń Boże ani jednego zadania. Musisz przede wszystkim przeszukać schowek Striełoka, potem musisz spotkać się z Przewodnikiem i Doktorem a dopiero potem pobiec dalej i zatrzymać się po raz kolejny w Prypeci ale to będziesz już wiedział w locie po wcześniejszych spotkaniach. Fabuły w SoC nie da rady zablokować. Jedyne co możesz zrobić to uzyskać złe zakończenie.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Kozaki: 775

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości