Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.
Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Za ten post Gro3a otrzymał następujące punkty reputacji:
Dzisiaj zalinkuje projektem, który bardzo sobie cenię, a najbardziej tą właśnie płytę, o minimalistycznej nazwie - Om. Jeśli ktoś lubi gitarowe granie połączone z gęstą atmosferą, folklorem pozwalającym nam poczuć, niemal namacalnie, klimat tamtejszych regionów i transowe wstawki, to coś dla niego. Innych zanudzi na amen. Tak po za tym to jedna z moich ulubionych płyt, zamurowało mnie kiedy pierwszy raz tego posłuchałem.
Zawsze kiedy słucham tego utworu podczas momentu w 0:25 przechodzi mnie przyjemny dreszcz.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Za ten post KoweK otrzymał następujące punkty reputacji:
Odkryłam ich przez przypadek, przy okazji ich pierwszego "dużego" singla (Enter the Ninja - 2010; bodajże na VH1 leciało czy czymś takim ). Od tego czasu śledzę ich postępy.
"This life is short, baby that's a fact Better live it right, you ain't comin back."