Zdenerwowanie

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Zdenerwowanie

Postprzez Dovak w 15 Lut 2014, 22:38

Witajcie. Powiedzcie mi na jak długo potrafią obrazić się stalkerzy za zabicie jednego z nich? Gram na Autumn Aurora 2 i mam zlecenia na Wampira który przebywa w wiosce kotów w Kordonie. Gdy już go zabije to focha ma na mnie 2 tych samych stalkerów. Za każdym razem. Tymi stalkerami są Żwawy i Fujara. Czy oni uspokoją się po jakimś czasie czy muszę ich zabić czego bym nie chciał? Czy może jest jakiś sposób zabicia go tak by nikt się nie obraził?
Awatar użytkownika
Dovak
Stalker

Dołączenie: 07 Sie 2013, 14:19
Ostatnio był: 26 Gru 2018, 01:33
Miejscowość: Szczecin
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 23

Reklamy Google

Re: Zdenerwowanie

Postprzez Szczur w 16 Lut 2014, 00:08

A jakby ktoś zabił twojego druha to byś strzelił foch forever na 5 min? ;) Nie "odbrażają się"... To tak jak ze zleceniem na atak na bazę Wolności, albo szturmujesz, albo bronisz.
:

Wódką ich próbowałeś przekupić? :)
Dobrej Zony!
Всегда из тени - крыса
:

Opowiadanie - praca zawieszona
Frakcja - dodatki!
Kawa / Στίχοι / Песни
Awatar użytkownika
Szczur
Stalker

Dołączenie: 21 Cze 2013, 18:29
Ostatnio był: 12 Cze 2017, 23:33
Miejscowość: Kraków / Zona
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 101

Postprzez Dovak w 16 Lut 2014, 00:25

Czyli jednak ta dwójka będzie na mnie zła do końca swych dni :( Da się jakoś zabić Wampira by nikt nie miał nic przeciwko? Ciągle tylko śpi w jednym z domków. Zobaczę jeszcze jak to będzie z misją od Fanatyka (atak najemników). Może polegnie w walce czy coś...
Awatar użytkownika
Dovak
Stalker

Postprzez Szczur w 16 Lut 2014, 00:41

A po cichu się nie da? To znaczy ja rozumiem logikę stalkera, że wyczuwa śmierć swojego pobratyńca na drugim końcu mapy... ale może jakiś tłumik, albo nóż? Pamiętam, że w magazynach udało mi się tak wyeliminować strażnika Wolności w egzoszkielecie (który stał przy bramie z dwoma wartownikami). Próbuj i powodzenia! ;)
Dobrej Zony!
Всегда из тени - крыса
:

Opowiadanie - praca zawieszona
Frakcja - dodatki!
Kawa / Στίχοι / Песни
Awatar użytkownika
Szczur
Stalker

Dołączenie: 21 Cze 2013, 18:29
Ostatnio był: 12 Cze 2017, 23:33
Miejscowość: Kraków / Zona
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 101

Postprzez ZiomB w 16 Lut 2014, 00:42

Jeżeli polegnie z rąk kogoś innego (lub czegoś) to zadanie będzie anulowanie niżeli wykonane.

Istnieje też wyszukana metoda by zabić neutralnego Stalkera nie alarmując nikogo, ale jest strasznie czasochłonna. Bierzesz 2 lub 3 beczki i robisz z nich takie jakby "domino", strzelając w jedną beczkę powodując wybuch drugiej a ona trzeciej, ta trzecia zabija Stalkera ale musisz to tak zrobić byś nie zadał żadnych obrażeń pierwszą beczką.
Awatar użytkownika
ZiomB
Tropiciel

Dołączenie: 03 Mar 2010, 21:13
Ostatnio był: 06 Kwi 2019, 00:36
Miejscowość: Crawley
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 65

Postprzez Dovak w 16 Lut 2014, 00:49

Wampir mieszka w całkiem ciemnym i nieoświetlony pokoiku (przypadek?) i próbowałem go zabić wytłumionym pistoletem, nożem, granatem i wszystkim co mi wpadło w łapy z najciemniejszego możliwego miejsca. W każdym przypadku Żwawy który też zresztą śpi w całkiem innym domu oraz jeden z nowicjuszy przy ognisku zawsze stają się wrogo nastawieni. Reszta obozu co prawda staje na nogi i po chwili wraca do swych zajęć jednak oni mnie tropią. Może jak załatwię sobie Wintara to jakoś go ustrzelę z dalszej odległości...
Tą metodę z wybuchającymi beczkami znam ale skąd je wziąć w Kordonie?
Awatar użytkownika
Dovak
Stalker

Postprzez ZiomB w 16 Lut 2014, 00:51

Kilka znajdziesz przed posterunkiem wojskowym.
Awatar użytkownika
ZiomB
Tropiciel

Dołączenie: 03 Mar 2010, 21:13
Ostatnio był: 06 Kwi 2019, 00:36
Miejscowość: Crawley
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 65

Postprzez Dovak w 16 Lut 2014, 01:31

Problem rozwiązany! Dotarło do mnie że w AA2 można znaleźć kanistry z benzyną (można je brać do plecaka) które bardzo ładnie wybuchają i nie psują relacji z innymi. Wampir dosłownie wyleciał w powietrze a inni się nie przejęli.
Do zamknięcia.
Awatar użytkownika
Dovak
Stalker

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości