Przejrzałem właśnie początkowe posty tego tematu i doszedłem do wniosku, że wypadałoby pochwalić naszą administrację... W porównaniu z totalitarnymi rządami MCaleba, terror Kowka, Łila i Sovieta jest jak wizyta w spa
Tak więc, mimo, że jesteście nadal bandą gimbusów, to robicie dobrą robotę. Nawet Wheel daje mniej warnów i banów z dupy
A ja muszę się na to poskarżyć. To już nie ten klimat, nikt nie odchodzi z forum, nie ma żadnych banów z dupy, trollingów i wzajemnych podjazdów. Nikt mnie już nie kocha
|| Ryzen 7 5700 X3D | 32GB RAM | RTX 5070 Ti | Windows 10 Pro x64 ||
Jak ktos sadzi ze jest nudno czy tam na forum nic sie nie dzeje albo ze dorastamy, to ja polecam Basha przejrzec ostatnie strony, i wejsc na sb po 20.
Słowa były niegdyś czarami i do dziś słowo zachowało coś ze swej siły czarodziejskiej. Słowami może człowiek uszczęśliwić lub doprowadzić do rozpaczy, słowami nauczyciel przenosi na uczniów swą wiedzę, słowami mówca porywa słuchaczy, decyduje o ich sądach i rozstrzygnięciach. -Freud.
Za ten post Kuballa44 otrzymał następujące punkty reputacji:
Zwłaszcza jak na SB wejdzie mój najlepszy przyjaciel dorian i jego najlepszy przyjaciel Termi. Ale tak na serio to ja nie zauważyłem spadku patologii na SB. Glaeken rzadziej bywa to i gówna mniej, a szkoda.
TAJAG JUDYN HAZBAZ SEKODYN!
Za ten post vandr otrzymał następujące punkty reputacji:
Chciałem pochwalić administrację za "luzy" w godzinach wieczornych. Miło jest zacząć dzień, gdy przeglądając archiwum SB natykam się na rytmizację prozy życia dnia codziennego: cycki, gówna, obśmiewanie pedryli i spiny doriana.
Ach, kolejny dobry dzień w Zonie.
Uwagi moderatora:
O pochwałach piszecie w wątku o forum, o forum piszecie w wątku o pochwałach. Trzymajcie mnie, bo nie wytrzymie, kurwa. - xKoweKx // Ale nie przeniesie pener jeden. - Wheeljack
TAJAG JUDYN HAZBAZ SEKODYN!
Za ten post vandr otrzymał następujące punkty reputacji:
To ja czytając uwagi w poście wyżej pochwalę Wheelunia, który tak dzielnie pracuje jako murzyn przy sprzątaniu tego na co kowek na wyje*ane. Pozdrawiam.