przez Pangia w 28 Lut 2014, 16:51
DarthAvalon napisał(a):Mnie ostatnio masakrycznie denerwuje cena DayZ Standalone. Czy ich za przeproszeniem poj*bało? Z darmowego moda zrobić ku*wa takie coś. Wiadomo, że zależy im na kasie, no ale może bez przesady.
Hm. 30 dolców to niezły wynik jak za gierkę, która nawet nie wyszła i
szybko nie wyjdzie.
Mnie w sumie to nawet ostatnio nic nie wpienia, co mi się rzadko zdarza. Wkurza mnie jedynie ta ukraińska sraczka i maturalna sraczka – nie wiem, w jaki sposób zasypanie klasy trzema czy czterema sprawdzianami na tydzień ma nam pomóc w przygotowaniu się do matury, no ale niech będzie. Ja i parę osób sobie radzimy, reszta klasy zatapia się po uszy w gównie, bo już nie wyrabia z poprawianiem.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!