STALKIER998 napisał(a):Akurat w szukanie buczenia nie ma się co bawić. Ogólnie nie wiem, czy jakiekolwiek próby rozszyfrowania tego buczenia mają sens, bo stacje pokroju UVB zmieniają kod cały czas. Najprawdopodobniej taka jedna wiadomość, to jednorazowy kod, którego się nie da rozszyfrować ot tak.

Tajemniczy napisał(a):PS No i dupa stronka za bardzo przeciążona - Sorry, the WebSDR server is too busy right now; please try again later

Pangia napisał(a):Na 14040 są jakieś dźwięki, brzmi jakby kilka osób się między sobą porozumiewało, albo to tylko jakieś interferencje – słucham od paru minut i cały czas są były dźwięki przypominające alfabet Morse'a w różnych tonach – były, bo coś mi się dźwięk posypał, odświeżyłem stronę i nagle teraz tam jest praktycznie szum.

impulse_101 napisał(a):Nie wiem czy akurat ta strona łapie sygnał i w których godzinach ale teoretycznie na 145.8khz powinno się usłyszeć czasem Miedzynarodową Stacje Kosmiczna

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość