- Za ten post fedgar otrzymał następujące punkty reputacji:
macias13_84.
Wheeljack napisał(a):LA przełożone - oficjalne info, na zlocie Kowunio pokazał, że dezowory zapomnieli zaimplementować fizyki.
macias13_84.

utak3r napisał(a):
A co do listy zmian : dawno się tak nie uśmiałem

Gorianov napisał(a):... Czemu mnie to nie Dziwi ?

KaczoReXxPL napisał(a):Nie wiem czy tutaj będą wszystkie pliki ale warto spróbować :
dl.oblivionlost.pl/lostalpha/
Dziękuję za uwagę

Wheeljack napisał(a):LA przełożone - oficjalne info, na zlocie Kowunio pokazał, że dezowory zapomnieli zaimplementować fizyki.
vandr napisał(a):Poważnie Cię wyśmiałem? Nic takiego sobie nie przypominam, ale jeśli tak było to gorąco przepraszam, bo nie mam w zwyczaju robić czegoś takiego (linków do torrentów również). Musiałem albo być pijany albo niewyspany, a potem zapomniałem przeprosić. ;)
Co do linka do LA - udzielam sprostowania. Torrent się seeduje przez kilka osób, tak więc niedługo LA będzie dostępna do pobrania tą drogą. Tak jak napisałem, admin Moddb pojechał na wesele i stąd te problemy. Cierpliwości.

KaczoReXxPL napisał(a):Nie wiem czy tutaj będą wszystkie pliki ale warto spróbować :
dl.oblivionlost.pl/lostalpha/
Dziękuję za uwagę
stpauli napisał(a):Mamy rozumieć, że post Wheeljack-a był napisany dla jaj, i nie ma pokrycia z rzeczywistością i wszytsko z grą jest ok, skoro pare postów dalej jest napisane, że się już seeduje? Pogubiłem się... pewnie nie tylko ja.
mkdante381, KaczoReXxPL.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości