Wywalanie przy wczytywaniu save'ów

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Wywalanie przy wczytywaniu save'ów

Postprzez Kibster w 21 Maj 2014, 16:44

Witam
Przepraszam że co 2-3 dni zakładam nowy temat ale jestem początkującym graczem i nie wszystko ogarniam :P
Mój problem wygląda tak: postanowiłem już grać dalej z modem.Gram Gram i dochodze do Limańska. Niby fajnie.Jednakże zginąłem.Więc wczytałem ostatniego quicksave'a.Niestety gra mnie wywaliła do pulpiu.Wczytuje jeszcze raz.To samo.Wczytuje autosave'a - DZIAŁA ! Więc teraz zapisywałem gre normalnie czyli np limansk1,limansk2 itp. Znów zginąłem i znów nie moge wczytać save'a.Działa tylko autosave.Wie ktoś co zrobić ? Bo wątpie żeby udało mi sie całą lokacje bez deada przejść.Nie wiadomo jeszcze czy potem problem będzie znów występował.Z góry dzięki !
"Biada! Biada! Biada ludzkości!
Biada! Biada! Świat w płomieniach!"
Awatar użytkownika
Kibster
Kot

Dołączenie: 14 Maj 2014, 16:15
Ostatnio był: 26 Lip 2014, 16:42
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Wywalanie przy wczytywaniu save'ów

Postprzez Pangia w 21 Maj 2014, 17:15

No musisz to jakoś przeboleć i tyle. Ale Limańsk nie jest aż tak trudny, poważne problemy zaczynają się dopiero na placu budowy, gdzie idziesz z dołu, a nad sobą masz ponad 20 żołnierzy Monolitu rzucających ci granaty do kieszeni ze 100 metrów.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez Kibster w 21 Maj 2014, 17:54

Skończyłem już 6 próbe...nie no, po prostu nie jestem w stanie.Byłem już w połowie drogi no ale oczywiście DEAD ! To w takim razie ma ktoś może save'a zaraz po Limańsku ? (tak, szukałem w temacie "pomocne Save'y")
Awatar użytkownika
Kibster
Kot

Postprzez kondotierfred w 21 Maj 2014, 20:22

Usuń z zapisów te szybkie zapisy i autosava i po tym, wejdź jeszcze raz do Limańska z mostu. W autosave, możesz mieć coś źle zapisane i stąd te wyloty.
Awatar użytkownika
kondotierfred
Tropiciel

Dołączenie: 08 Cze 2011, 21:31
Ostatnio był: 20 Cze 2023, 18:48
Kozaki: 25

Postprzez Kibster w 22 Maj 2014, 20:45

Udało mi sie w końcu przejść Limańsk bez save'ów.Potem szpital i elektrownia.Tym samym ukończyłem gre :) Czas sie zabierać za Cień Czarnobyla :) !
Awatar użytkownika
Kibster
Kot

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości