Vintar

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Vintar

Postprzez Helmut_pijawak w 29 Maj 2014, 12:17

Witam gdzie mogę ulepszyć Vintara ?Bo nawet u leśniczego nie mogę.
Trzeba wybić całe plugastwo Zony !
Awatar użytkownika
Helmut_pijawak
Kot

Dołączenie: 18 Mar 2014, 10:51
Ostatnio był: 05 Lip 2015, 10:45
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Vintar

Postprzez Pangia w 29 Maj 2014, 12:17

Tego od Leśnika nie da się ulepszać. Koniec i bomba.
A zwykłego Wintoreza może ulepszać na pewno technik stalkerów w Kordonie, chyba też mechanik Powinności. Nie mam teraz Czystego Nieba na kompie, to ci nie spojrzę w pliki, a tak z pamięci nie wyrecytuję.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez Holliday w 29 Maj 2014, 12:26

Tylko technicy u Powinności i Wolności. W Kordonie nie ulepszysz Vintara.
Przy okazji - Leśniczy nie ulepsza niczego, można u niego tylko naprawiać rzeczy.
Awatar użytkownika
Holliday
Kot

Dołączenie: 14 Maj 2014, 11:34
Ostatnio był: 09 Lip 2015, 12:26
Miejscowość: Poznań
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 2

Postprzez Helmut_pijawak w 29 Maj 2014, 12:34

Wielkie dzięki :)Ale przedtem miałem buga bo gram praz drugi i nigdzie nie mogłem go ulepszyć a teraz bez problemu :)
Trzeba wybić całe plugastwo Zony !
Awatar użytkownika
Helmut_pijawak
Kot

Dołączenie: 18 Mar 2014, 10:51
Ostatnio był: 05 Lip 2015, 10:45
Miejscowość: Warszawa
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Postprzez djcycu w 29 Maj 2014, 12:35

Najlepiej to sobie poszukaj własnego Wintara z bagien który żeś zgubił przy emisji a potem tak...

1. Pójdziesz do Czerwonego Lasu do Leśnika, wykorzystasz bug na Wintary i zarobisz masę kasy (i amunicji jak je rozładujesz).
2. Naprawisz swojego Wintara z bagien za zarobioną kasę i ulepszysz go u technika.

To tak łopatologicznie można rozegrać jeśli arcystrasznie ci zależy na tej pukawce.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez Jurand w 01 Cze 2014, 21:28

Vintara może ulepszyć jeszcze technik bandytów Limpid.

Jurand
Wygnany z Zony

Dołączenie: 25 Maj 2014, 18:48
Ostatnio był: 20 Paź 2014, 21:05
Miejscowość: Żólty domek.
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 13

Postprzez rebel9191 w 07 Cze 2014, 14:12

Vintarow w grze jest mnostwo-sam nazbieralem 12 a dopiero wchodze do czerwonego lasu -pierwszy lezy na bagnach (tego nie podnosilem jeszcze) drugi w kordonie typek w mundurze na nasypie z wagonami ma ,nastepne mamy od stalkerow z bazy -przejdz sie troche po ich posterunkach -jak ich troche bandyci nakosza to zawsze trafisz vintarki ,nastepny sposob to "pomoc" w obronie posterunkow szczegolnie tych kolo obozu koncentracyjnego-bandziry tam ostro atakuja z poczatku wiec oddzialy stalkerow sie szybko wykruszaja -podejsc odbic posterunek zajety przez badziorow i pozbierac sprzecicho stalkerow 4 vintarki gwarantowane ,nastepny punkt to obejscie posterunkow wolnosci -tam gdzie ratujemy stalkera przed psami czesto gesto mutanty robia z wolnosci pasztet -wystarczy pobawic sie w zbieracza ,nastepny dobry punkt to hala stalkerow w agropromie niedaleko bazy powinnosci -tam ze wzgledu na ataki bandytow w tylnim przejsciu (rozwalony mur gdzie w stalkerze bylo zejscie do podziemi agropromu) lezy sporo sprzetu w tym vintarki -podniesc rozladowac i odniesc handlarzowi najblizszemu-jedna zostawic i podrasowywac u technika wolnosci chyba najlepiej -ale na to trzeba kupe kasy :D I amunicji malo sie trafia do niego wiec zakupy po bajonskich cenach :D
rebel9191
Kot

Dołączenie: 31 Maj 2014, 01:15
Ostatnio był: 29 Sie 2014, 21:15
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Noiseless Kora
Kozaki: -5

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości