Problem z zadaniem "Go deeper into the mines"

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem z zadaniem "Go deeper into the mines"

Postprzez MaliniakPL w 17 Lip 2014, 15:53

Witam, mam mam problem z tytułowym zadaniem, a polega on na tym, że gra wyświetla mi komunikat o jego natychmiastowym niepowodzeniu. Na początku to zignorowałem i poszedłem dalej, kiedy padam uderzony w tył głowy, to postać mi umiera. Po chwili kombinowania udało mi się ominąć ten skrypt z ogłuszeniem. Poszedłem dalej i pogadałem z przywódcą Sinów, dał zadanie z bandytami itp., myślałem, że udało mi się pchnąć fabułę do przodu, ale jednak kiedy poszedłem w kierunku "zadaniowego" wyjścia z kopalni to okazało się że tam też jest głupi skrypt z ogłuszeniem, a go już nie udało mi się ominąć, bo nie było kamieni po których można skakać :S. Znalazłem komendę "demo_record" (noclip) ale na 1.3002 nie można się przenieść bo ENTER nie działa, a sprawdzałem na 1.3000 działa. :(
Jakieś pomysły? :D
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... fb122.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 34f23.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 49c66.html
MaliniakPL
Kot

Dołączenie: 02 Lip 2010, 21:35
Ostatnio był: 20 Lip 2014, 22:45
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: SPSA14
Kozaki: -1

Reklamy Google

Re: Problem z zadaniem "Go deeper into the mines"

Postprzez Pangia w 17 Lip 2014, 16:22

Podobno na PDA dostajesz info od Woronina na ten temat, żeby uniknąć śmierci w kopalni.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez MaliniakPL w 17 Lip 2014, 16:34

W rejestrze wiadomości nic nie znalazłem, a gdzie jest tamten woronin?
MaliniakPL
Kot

Postprzez Pangia w 17 Lip 2014, 17:36

Generał Woronin to dowódca Powinności. Nie grałem w LA, więc powtarzam tylko rady zasłyszane na forum.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez MaliniakPL w 18 Lip 2014, 19:02

W sumie to tamten Petrenko odradza pójścia do Sinów, ale i tak dalej nie wiem co zrobić. Może ktoś będzie wiedział, a jak nie to może ktoś będzie miły i podzieli się zapisem ;)
------------
Czyli nikt nie pomoże, nawet save? :(

Uwagi moderatora:

Waćpan nie pisze dwóch postów pod rząd - ati
MaliniakPL
Kot

Postprzez pawlik666 w 18 Lip 2014, 19:18

Wystarczy wrócić się do Doliny mroku (Dark Valley) i dostaniesz info o zatrzymanym przez bandytów powinnościowcu, którego masz uwolnić.
Awatar użytkownika
pawlik666
Kot

Dołączenie: 26 Sty 2012, 18:22
Ostatnio był: 03 Maj 2017, 02:33
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 3

Postprzez MaliniakPL w 18 Lip 2014, 20:34

Jak go uwolnie to fabuła sama się popcha do przodu?
MaliniakPL
Kot

Postprzez pawlik666 w 18 Lip 2014, 21:43

Właśnie to jest najgorsze, że nie. Poradziłem Ci to, ponieważ w oryginalnym cieniu czarnobyla była taka misja fabularnie, niestety u mnie nie ma dalszego postępu... słowem mamy ten sam problem :/
Awatar użytkownika
pawlik666
Kot

Postprzez MaliniakPL w 18 Lip 2014, 22:47

Czyli dalej nic, anyway przed chwilą zrobiłem reinstall i zacząłem nową grę, robiłem tylko misje fabularne i dalej mission failed. , podeśle ktoś save'a? ;_;
MaliniakPL
Kot

Postprzez Kortyzol w 18 Lip 2014, 23:29

Petrenko daje wiadomość, żeby dołączyć do Powinności i Voronin jakoś pomoże, dostaje się krótkie zadanie w Yantarze, a później razem z oddziałem powinności masz wyeliminować bazę sinu. Jednak super dezowave nie dokończyło tej linii fabularnej i tej misji (mimo po wyeliminowanu sinu) nie da się ukończyć. Więc tak, jeśli się rozwali Sin na Kordonie, to fabuły nie da się w żaden sposób posunąć do przodu, i jak to się zrobi to trzeba zaczynać od nowa od kordonu....
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec egestas diam ac dolor dapibus consectetur. Etiam iaculis accumsan leo. Suspendisse varius imperdiet adipiscing. Aliquam porttitor velit lacus, non feugiat arcu accumsan non. In vitae sapien in eros vestibulum aliquet. Sed turpis augue, semper vitae convallis non, luctus eget libero. Nullam quis magna mi. Morbi malesuada sem ut ligula viverra condimentum. Cras quis dolor id risus aliquet mattis mattis ut sapien. Duis ac vulputate risus. In tempus, arcu mattis semper tempor, odio tellus vehicula arcu, vitae luctus eros nisi eget eros. Nullam congue ligula sed odio vehicula aliquam. Suspendisse eleifend magna.
Awatar użytkownika
Kortyzol
Kot

Dołączenie: 07 Sty 2012, 23:29
Ostatnio był: 08 Wrz 2025, 00:48
Kozaki: -3

Postprzez pawlik666 w 19 Lip 2014, 01:11

Kurczę... trochę popsuli... Może jak się wykona to co piszesz, to trzeba wrócić do tamtej kopalni
Awatar użytkownika
pawlik666
Kot

Postprzez stalker19 w 19 Lip 2014, 07:16

pawlik666 napisał(a):Może jak się wykona to co piszesz, to trzeba wrócić do tamtej kopalni

Jak już zabiłeś Sin'ów w Kordonie to masz po grze(a raczej po fabule). Czyli jak masz w kopalni task failed to niestety ale musisz zacząć New Game , sam tak miałem i zacząłem od nowa tym razem nie zabijając Sin'ów w Kordonie tylko zrobiłem dla nich zadanie , uwolniłem lisa i fabuła toczyła się normalnie (nie miałem task failed w kopalni).

Za ten post stalker19 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive pawlik666.
stalker19
Kot

Dołączenie: 27 Sty 2012, 16:21
Ostatnio był: 11 Maj 2017, 20:02
Miejscowość: Chełm\Wrocław
Frakcja: Najemnicy
Kozaki: 2

Następna

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości