Kompatybilność zapisów.

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Kompatybilność zapisów.

Postprzez Miknow w 03 Sie 2014, 15:29

Po pierwsze chciałbym zapytać czy piszę to w odpowiednim dziale. (jeśli nie to proszę o poprawienie mnie) Ale teraz przejdźmy do tematu. Otóż mam zainstalowanego moda Complete 2009, ale chciałbym wgrać sobie mod packa 2013. I teraz rodzi się pytanie. Czy jeśli odinstaluje całą grę i zrobię sobie kopie save'ów po czym zainstaluje grę i wgram mod packa 2013 to czy te Save'y będą działać?
Miknow
Kot

Dołączenie: 15 Lip 2014, 15:33
Ostatnio był: 22 Wrz 2014, 19:50
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Kompatybilność zapisów.

Postprzez Pangia w 03 Sie 2014, 16:18

Na 99% nie.

Uwagi moderatora:

Jak nie masz 100% pewności to po co piszesz? Przestań nabijać posty. - xKoweKx
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Re: Kompatybilność zapisów.

Postprzez vandr w 03 Sie 2014, 22:33

Na pewno nie będą działać. Complete ma modyfikowane skrypty i choćby konfigi pogodowe, których sekcje na 100% procent nie będą pokrywać się z tymi z Mod Pack'a. Wszystkie ustawienia, nawet najmniejsze, zapisane są w sejwie, tak więc jeśli zabraknie choć jednej linijki od danej funkcji (choćby nawet jednego pliku dźwiękowego, który był przypisany dla danej sekcji w plikach pogodowych) - gra się wykrzaczy.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 19 Mar 2026, 19:55
Kozaki: 1749

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości