Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs
chyba karliki one się nazywają tak mi się wydaje. Nie wiem o jaką historie Ci się rozchodzi ale żadne zadanie ani nic w fabule gry nie jest z nimi związane. Wiem że tym małym krasnalom dało się zabrać ich ucho w którym był opis i tam pisało co nieco o nich. Nie wiem czy w patchu 1.3003 też można zabrać ucho z ich truchła bo grałem ale nie trafiłem nawet na jedno ucho przez całą grę.
Chodziło mi o historie taką np. jak ma pijawka na tej stronie a raczej opis, dokładnie o takie coś
:
Doświadczeni stalkerzy opisują to na wpół legendarne stworzenie jako wysokiego, zgarbionego humanoida z mackami zamiast otworu gębowego. Według tych, którzy go widzieli i przeżyli, żeby o tym opowiedzieć, bestia dzięki mackom przywiera do gardła ofiary, paraliżuje ją i wysysa z niej całą krew. Z czegoś, co było człowiekiem, zostaje wtedy tylko sucha skorupa. Jednakże najbardziej zadziwiającą cechą pijawek jest to, że mogą stać się niewidzialne. Wielu martwych i zaginionych stalkerów to podobno ofiary bezlitosnego uścisku pijawki. Szczęśliwcy, którzy przeżyli takie spotkanie, są autorami mrożących krew w żyłach opowieści o moczarach i podziemnych terenach nawiedzanych przez tego Draculę Zony. Trofeum: Macki pijawki zawierają specjalny gruczoł wytwarzający enzym, który rozkłada skórę, jednocześnie nie pozwalając na krzepnięcie krwi. Odkrycie struktury tego enzymu mogłoby stanowić kamień węgielny dla dalszego rozwoju medycyny.