Opróżnienie skrytek - crash

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Opróżnienie skrytek - crash

Postprzez talib889 w 06 Wrz 2014, 15:41

Witam, pojawiają mi się na mapie lokalizacje skrytek (oznaczone fioletowym kółkiem), za każdym razem kiedy próbuje cokolwiek zabrać z takowej, gra mi się crashuje. Może i to nie przeszkadza, ale w labolatorium X14 w skrytce "Spierniczaj" znalazłem elitarny detektor i chciałbym go zabrać. Gram na wersji patcha 1.3003. Może ktoś pomóc?

Kod: Zaznacz wszystko
Expression    : g_uiSpotXml->NavigateToNode(path_base,0)
Function      : CMapLocation::LoadSpot
File          : map_location.cpp
Line          : 79
Description   : XML node not found in file map_spots.xml
Arguments     : treasure_looked
talib889
Kot

Dołączenie: 01 Wrz 2014, 11:23
Ostatnio był: 01 Lut 2018, 19:52
Frakcja: Najemnicy
Kozaki: 1

Reklamy Google

Re: Opróżnienie skrytek - crash

Postprzez Pangia w 06 Wrz 2014, 18:32

http://www54.zippyshare.com/v/82072349/file.html
Rozpakuj i wrzuć do folderu z grą. Jak nie masz modów, to jeszcze zrób odpowiednią poprawkę w fsgame.ltx, żeby czytało folder.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez talib889 w 06 Wrz 2014, 18:55

Crash nadal występuje, tym razem z takim BugTrapem:
Kod: Zaznacz wszystko
Expression    : xml_doc.NavigateToNode(path,index)
Function      : CUIXmlInit::InitStatic
File          : ui\UIXmlInit.cpp
Line          : 169
Description   : XML node not found
Argument 0    : treasure_mini_looked
Argument 1    : ui\map_spots.xml
talib889
Kot

Dołączenie: 01 Wrz 2014, 11:23
Ostatnio był: 01 Lut 2018, 19:52
Frakcja: Najemnicy
Kozaki: 1

Postprzez Pangia w 06 Wrz 2014, 19:12

To nie wiem, niby w patchu jest ten plik i wygląda OK, nic mu nie powinno brakować (a przynajmniej nie tego, co podaje log). Masz jeszcze normalny plik z patcha:
http://www13.zippyshare.com/v/55170149/file.html
Podmień ten, co masz w gamedacie na ten z linka. Już z czymś to było tak, że dopiero po rozpakowaniu patcha działało, to może jakimś cudem ruszy. A jak nie, to najwyżej przeinstaluj grę.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości