BTR

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: BTR

Postprzez ramirez12 w 13 Wrz 2014, 13:04

jest pewien sposób żeby strzelać z pojazdu przy zgaszonym silniku , trzeba doprowadzić pojazd do tego żeby nam zgasł silnik (w BTR'rze nie jest to trudne). Gdy silnik zgaśnie a my nadal jesteśmy w środku to już pięknie możemy cieszyć się działkiem i nieskończonością amunicji :P
Awatar użytkownika
ramirez12
Stalker

Dołączenie: 30 Sty 2013, 22:59
Ostatnio był: 07 Gru 2018, 13:14
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 12

Reklamy Google

Re: BTR

Postprzez qqprim w 13 Wrz 2014, 21:14

@kacper777 od wieżyczki w stronę tyłu jest jedna i druga klapa a la właz następnie w poprzek 3 cosie podwójne garbate, potem za tłumikiem dwa kratowane po 2 kratki wloty powietrza; na niektórych z tych elementów wrzuca mnie do środka, na resztę brak reakcji. żeby było śmieszniej, to różni to się w moim kupionym btr'ze o tego koło sarkofagu - w tym opisuje "naciśnij U (u mnie użyj to U), aby wsiąść", ale w żadnym nie mogę naprawić. A już myślałem, że poleci kozak.
@siersciucho (sorki, nie wiem jak się cytuje - nowy jestem) "Można też stanąć z boku BTRa i klikać w małą boczną klapę, wygodniejszy dostęp moim zdaniem." klapki też żadnej takiej nie znalazłem.

W ogóle, to jestem już we freeplay'u, więc chyba kończę zabawę, dziękując za rady, które znalazłem na forum
qqprim
Kot

Dołączenie: 15 Sie 2014, 14:12
Ostatnio był: 23 Wrz 2014, 20:25
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Noiseless Pistol (PB1s)
Kozaki: 0

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości