[Problem] Schowek w Agropromie

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

[Problem] Schowek w Agropromie

Postprzez Crisu w 05 Paź 2014, 08:46

Biłem się z ogromną niechęcią do tej produkcji, ale ostatecznie odpaliłem LA ponownie, tym razem na nowym sprzęcie. I choć działa płynniutko (pomimo, że optymalizacja i tak ssie z połykiem), to nie obyło się bez tego, z czym kojarzy się tę serię gier... Bugów.

Pierwszy pojawił się przy używaniu śpiwora, ale zażegnałem ten problem bardzo szybko.

Drugi problem trwa do teraz przy jednym, konkretnym schowku, po przeszukaniu którego ląduję na pulpicie wraz z znienawidzonym już okienkiem "XRay Engine" twierdzącym, że "A crash has been detected by bugtrap". No shit.

Agroprom. Placówka trepów. Zadanie z wykradnięciem dokumentów.

W czym rzecz? Na mapce zaznaczony mam schowek do przeszukania, jest to plecak umieszczony na daszku parterowego budynku, gdzie wchodzi się metalowymi schodami. Na prawo od wejścia do dużego budynku, patrząc wprost na jego drzwi, nie można go pomylić. Kiedy wsadzam wścibski nos w ten plecaczek to póki co wszystko jest cacy, jednak kiedy chcę cokolwiek z niego wyciągnąć lub chociaż odczytać opis przedmiotu (wystarczy kliknięcie na jakikolwiek przedmiot w tym schowku) - zaliczam nieprzyjemny desant ubrany w taki oto ciąg:

Kod: Zaznacz wszystko
Expression    : g_uiSpotXml->NavigateToNode(path_base,0)
Function      : CMapLocation::LoadSpot
File          : map_location.cpp
Line          : 79
Description   : XML node not found in file map_spots.xml
Arguments     : treasure_looked

Dafuq?
"Дай мне мой респект, не больше не меньше."
Awatar użytkownika
Crisu
Legenda

Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:16
Ostatnio był: 26 Sty 2017, 10:51
Kozaki: 48

Reklamy Google

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości