Smutne jest podejście Fabryki Słów do naszej społeczności. Może, jak mają takie w nazwie firmy, to powinni go dotrzymywać?
:
Tak, chodzi o "słowo".
Z resztą się zgadzam. Wygranym gratuluję i współczuję po części, bo mimo iż według FS mieli najlepsze opowiadania, to nie zobaczą ich w Antologii obok prac innych kolegów. A skoro byli najlepsi, to sprawiłoby im to nie lada przyjemność.
A gdzie tam Owszem, przez chwilę ciśnienie miałem, ale kurde, trochę mi się też należało Ale zlitujcie się już Przecież to nie moja wina, że mi opki wyróżnili...
Tyle w kwestii Antologii i wybranych autorów. Dla mnie to ku*wa jedna wielka żenada i tyle. Jak ktoś ogarnia tema to niech sobie podstawi za niektóre słowa odpowiednie wyrażenia i osoby i doda 2+2 to mu z tego teksu wyjdzie całą prawda o sytuacji.
Za ten post KOSHI otrzymał następujące punkty reputacji:
Made my day Mogłem forsę postawić u bukmachera na to i już szukałbym sobie Poloneza do kupienia. To jest tak bardzo niezaskakujące, że mogę się tylko śmiać
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Ja również mam taki zamiar. Zresztą z chęcią przeczytałbym każdą pracę konkursową i przekonał się na własnej skórze czy stworzyliśmy literackie gówno zmieszane z krowim kałem za pomocą patyka.
Więc tych, którzy zdecydują się opublikować prace proszę o wiadomość prywatną (nie zapomnijcie o temacie wiadomości) lub zamieszczenie posta z linkiem do owego dzieła, z góry dziękuję.
EDIT: Zajęło mi to dosłownie chwilę i pomyślałem: "Dlaczego nie?" - postanowiłem (także dla ludzi z poza forum) na facebooku stworzyć listę opowiadań wysłanych na ten "konkurs". Każdy z zewnątrz będzie mógł sobie wejść i przeczytać nasze wypociny, a linki do wszystkich opowiadań będą zebrane w jednym miejscu.
Ostatnio edytowany przez Czipi, 08 Gru 2014, 18:18, edytowano w sumie 1 raz
Najlepsza gra przygodowa, nie ściemniam ->
Za ten post Czipi otrzymał następujące punkty reputacji:
Możesz od razu umieścić na swojej liście opowiadania wybrane przeze mnie z publikowanych na forum, a przekazane Meeshowi do antologii przez Glaekena. Wszystkie są spisane w poście Glaekena na stronie 3 tego tematu.