Kamuflaże frakcji

Tutaj dyskutujemy w tematach, które nie pasują do żadnej części S.T.A.L.K.E.R.'a.
Regulamin forum
Chcesz zadać pytanie lub masz problem? Napisz w tym dziale, a Twój temat na pewno zostanie usunięty.

Kamuflaże frakcji

Postprzez Endrimir w 19 Mar 2015, 20:22

Witam, nie znalazłem nigdzie wątku o kamuflażach (moze źle szukałem) ale nasuwa mi sie pytanie, jaki kamuflaż noszą wojskowi/ wojskowi stalkerzy oraz monolit i czyste niebo (czy tych dwóch ostatnich istnieją wogóle odpowiedniki, czy jest to tylko wymysł twórców?)
(wojskowi stalkerzy) http://vignette3.wikia.nocookie.net/sta ... 0912105320
Awatar użytkownika
Endrimir
Kot

Dołączenie: 08 Sie 2014, 18:31
Ostatnio był: 06 Maj 2015, 17:45
Miejscowość: Lublin/Łęczna
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Kamuflaże frakcji

Postprzez Grzechu300 w 19 Mar 2015, 21:07

Wszystkie kamuflaże frakcji to w zasadzie przerobione prawdziwe wzory maskowań - chociażby Wolność nie lata we fleku (jak każdy sądzi) tylko w jakimś połączeniu fleka z rosyjskim flekiem-d bodajże. Tak czy inaczej, dany kamuflaż występuje tylko w grze.

Czyste Niebo to rodzaj jakiegoś blue-sky camo, natomiast u Wojskowych stalkerów wygląda to jak woodland pomieszany z DPMem, ew. na rosyjski Lies:
Image

Co do Monolitu - jak dla mnie to najbliżej byłoby zwykłe Urban Camo, albo raczej Red Urban Camo. ;)
Вознаграждён будет только один.

Za ten post Grzechu300 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Endrimir.
Awatar użytkownika
Grzechu300
Ekspert

Dołączenie: 30 Sie 2012, 22:39
Ostatnio był: 15 Wrz 2019, 11:19
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 333

Powróć do Ogólna dyskusja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości