Przynajmniej ma spokój, w przeciwieństwie do bezdomnych w europejskich miastach Tyle, że "naszych" bezdomnych jeszcze ludzie dokarmiają, zawsze coś ze śmietników można wygrzebać a tam...? Co on je?
Czad. To znaczy propsy za to, że umie sobie poradzić w takiej sytuacji. Wielu z Was było w zonie. Czy ktoś poza chłopakami spotkał innych mieszkańców? Bardzo jestem ciekaw, jaka jest szansa na spotkanie kogoś.
Ja również spotkałem bezdomnego. Byłem tam dwa lata temu. Wydaje mi się, że to nie był ten sam pan, co na filmie. Jednak nie znam rosyjskiego więc nie rozmawiałem z nim.
No cóż filmiki po prostu świetne. Osobiście mam jeszcze kilka lat do wyjazdu do Zony. Pewnie już nie będzie kultowego sarkofagu tylko ta kopuła ale co tam jest wiele zdjęć i filmów z starym wizerunkiem i to mi wystarczy. Wracając do ich pobytu w Zonie to mi sir spodobał. Jednym z fajniejszych momentów był lot drona obok Radaru Duga. Potem zgrywane karty pamięci na szybko . Trochę szkoda że seria trwa 4 odcinki ale czego się spodziewać po 3 dniowym wypadzie. TubeRaiders szacunek.