Seria S.T.A.L.K.E.R na GOG Free (Oryginał)

Tutaj dyskutujemy w tematach, które nie pasują do żadnej części S.T.A.L.K.E.R.'a.
Regulamin forum
Chcesz zadać pytanie lub masz problem? Napisz w tym dziale, a Twój temat na pewno zostanie usunięty.

Seria S.T.A.L.K.E.R na GOG Free (Oryginał)

Postprzez celer w 04 Kwi 2015, 01:55

GOG (wydawca gier-CD Projekt ). Zrobił fajną rzecz,jeśli posiadasz oryginalny klucz do którejś gry z serii S.T.A.L.K.E.R możesz dodać ją do konta GOG zupełnie za darmo. Zostanie ona tam przypisana na stałe, i w każdej chwili możesz pobrać pliki instalacyjne gry + bonusy (niestety nie ma języka polskiego). Aby odzyskać wersję gry bez uciążliwych zabezpieczeń wystarczy na specjalnej stronie podać kod do gry z pudełka.

GOG kontynuuje swoją krucjatę przeciwko zabezpieczaniu gier różnymi systemami DRM. Kolejnym krokiem jest wymiana zabezpieczonych gier na cyfrowe kopie bez DRM, pochodzące ze sklepu.Zamierza uwolnić gry od tych zabezpieczeń. dobreprogramy.pl

Kod: Zaznacz wszystko
http://www.gog.com/reclaim
:)
celer

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Reklamy Google

Re: Seria S.T.A.L.K.E.R na GOG (Oryginał)

Postprzez djcycu w 04 Kwi 2015, 09:14

Niech zaczną robić normalne gry i po normalnych cenach. Kupiłem dwa miesiące temu The Crew i co mnie rozczarowało to wymóg ciągłego połączenia z internetem. Tylko po co? W imię zabezpieczeń przed piratami? To całkowicie odebrało radość z gry bo po prostu każdy wyścig jechałem zestresowany czy zaraz nie wywali. W aucie też pograć nie mogłem z braku połączenia. Popieram GOG...
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Re: Seria S.T.A.L.K.E.R na GOG Free (Oryginał)

Postprzez HitFan w 04 Kwi 2015, 10:26

Już wszystkie trzy części dodałem, więc potwierdzam, że działa ;)
/ Gaming rig / Intel i5-4460 3.2GHz / 8GB DDR3 RAM / GTX 960 STRIX 2GB GDDR5 RAM / Windows 10 x64 /
/ Coding machine / Intel i5-7200U 2.7GHz / 8GB DDR4 RAM / R5 M330 2GB GDDR3 RAM / Windows 10 x64 /
Awatar użytkownika
HitFan
Weteran

Dołączenie: 21 Sty 2012, 17:26
Ostatnio był: 30 Kwi 2024, 13:34
Miejscowość: Bytom
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 86

Powróć do Ogólna dyskusja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość