przez kaczor_1991 w 15 Kwi 2015, 17:31
@caleb mam wersję elektroniczną na RSC. To nie jest 5 Giga tylko 60... No chyba, że te dodatkowe 5 giga dotyczy każdej wersji... wtedy 65...
@Pangia: a rozumiesz ty różnicę między piratem a oryginalną grą? I w nosie mam tutaj uczciwość wobec twórców gry i konieczność zapłacenia im za pracę. Jeśli nie, to idź sobie pograć w GTA V online na piracie. Jasne, pewnie zaraz się pojawią pirackie serwery. Tyle tylko, że na nich połowa graczy będzie jechać na czitach i botach... suuuper przyjemna gra. Chcę mieć oryginalną grę żeby wygodnie potłuc sobie w sieci. I to nie będzie pirat jeśli skopiuje pliki które "i tak mi się należą" i będę ich używać w legalny sposób za to kilka razy szybciej skoro R nie wytrzymuje infrastrukturalnie... Problem mam bardziej w tym na ile mogę wierzyć, że taka pobierana z torrentów wersja będzie pozbawiona niechcianych dodatków (keyloggery etc.) i czy launcher nie wykryje tego jako pirackiej wersji blokując mi konto przez co prawie 2 stówki pójdą się paść w Bieszczady...
Uwagi moderatora:
Nie wyzywaj go od kretynów plox. -Uni
Ruch przeciwników pisania maczkiem na forach. Jak chcecie coś ukryć używać spoilerów!!!