Ten zlot sprzed trzech lat był kosztowny już i tak mimo tego, że Fabryka Słów zorganizowała nam lokal. Poza tym przy obecnym zainteresowaniu uniwersum jest to bez sensu. Trzeba czekać na jakieś odżycie sceny jak to było przy wystartowaniu serii literackiej albo... nowej gry.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Za ten post KoweK otrzymał następujące punkty reputacji:
KoweK jak było? Możesz napisać bo jestem ciekaw jak tam było, szkoda że ja nie byłem na żadnym zlocie, ale po 18 stce lece do polski, więc zapraszam Was wszystkich na grila stalkerskiego
Niestety ktoś wy*ebał zdjęcia przy zmianie serwera
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Ponieważ część z nas jest ze Szczecina, część używa Total Commandera, oraz używamy tego forum. Czy coś się nie zgadza? Wszystko się zgadza, a więc pytanie bezzasadne.
Za ten post Universal otrzymał następujące punkty reputacji:
Skróciliśmy trochę forum i wywaliłem oddzielną kategorię dla chu*owego Survarium - forum dla tej gry znajduje się pod Lost Alphą.
A to nasza wina że gamefront upadł? Przynajmniej ten stalkerski dział
A bo ja wiem... Mogło by być konto założone chociaż, przez kogoś z adminów/modderów na MEGA, po to aby linki do modów były aktualne. Bo różnica co do aktualnych linków do modów na stalker.pl a stalkerteam jest duża.
Łatwa droga jest zawsze zaminowana.
Za ten post HuczuL otrzymał następujące punkty reputacji: