Są one mało użyteczne w Misery,
.CoC zbiera się je niczym grzybki, w ciepłe jesienne popołudnie, na spacerku po lesie.
.W Misery rzadko, ale zdarza się znaleźć arty w miejscach poza anomaliami;
No to jestem ciekaw jak wytłumaczysz to że z nibyolbrzymów dropią artefakty. W pudełeczkach na szyjach mięsaczy, niczym rum zawieszony w beczułkach na szyjach bernardynów?
. Uważam, że oba to Mody są świetne, ale każdy z nich ma swoje wady i zalety
Jeden jest nastawiony na przetrwanie i dłubanie przy ekwipunku, drugi na eksplorację i zabawę frakcjami.

Chyba se mocium panie kpisz. Po pierwsze - zamiast odnieść się do całego wywodu czepiasz się jednego zdania, po drugie - Ad personam. Napisałem tylko jedna rzecz, która jest faktem, bo artefakty nie mają prawa respić się poza anomaliami. Pewnie się z tej jaskini wyturlał. W pobliżu pogłębiarki - pogłębiarka też jest obszarem anomalii. Przy czym respi się tam conajmniej jeden artefakt który się porusza..
Trolololo: Ty widzę, że nie tylko jesteś najmądrzejszy, ale też wszechwiedzący, brawo Ty. Jeśli piszę, że znalazłem artefakty poza anomaliami to je znalazłem, ale skoro Ty wiesz to lepiej niż ja, to gratulacje. Były to na pewno bateria w pobliżu pogłębiarki i korale mamy w pobliżu Skadovska, nieco w kierunku jaskini z anomaliami. Jeszcze była gdzieś meduza, ale nie pamiętam gdzie. Sprawa dotyczy Misery 2.1.1, nie najnowszej wersji. No tak, ale przecież artefakty nigdy nie występują poza anomaliami, jak powiedział Trolo, więc albo byłem nagrzany, albo mi się to wszystko tylko przewidziało...Przepraszam

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości