Ja mogę się dołączyć do klanu ale już jestem w jednym z CRISTO i stalkerami...
Pewne Celowanie zwiększa celność broni podczas jej luźnego trzymania czy podczas precyzyjnego celowania z muchy ?
# Głębokie Uderzenie pozawala na przestrzeliwanie pewnych powierzchni a jak tak to czy nie posiadając go nie można przestrzelić np ściany ?
podwójny strzał pozwoli mi szybciej strzelać z jednostrzałowego G3 czy to marnotrawstwo perka dla tej broni ?
Co jest lepsze granat ogłuszający czy błyskowy ? [...] Co jest najlepsze z dodatków nr 1 C4, Odłamkowy, Specjalny, RPG, Claymore czy może Bandolier ?
Mając dostępne bronie jakie są najlepsze na otwarte przestrzenie a jakie na małe typu budynki ?
7. Czy używanie granatników jest uznawane za "noobstwo" bo spotkałem się na serwerach z głupimi tekstami że używam granatników a np. snajperzy czy camperowcy którzy ukrywali się w jakiś szczelinach i walili tak że nawet nie mogłem ich dostrzec - i to niby wg nich jest spoko ?
Są mapy gdzie nie wiele widzę i ustrzelenie kogokolwiek dla mnie to kwestia szczęścia a są mapy gdzie potrafię ustrzelić w ciągu nawet 17 osób. Nie podoba mi się np. sytuacja gdzie przeciwnik zazwyczaj ukrywa się w "cieniu" i wali do respa albo nasyła nalot na punkty odradzania co kończy się zazwyczaj śmiercią kilku graczy jak nie więcej. Tak samo camperzy ukrywający się w naprawdę dziwnych miejscach i walący z ukrycia - nie ma problemu z kill cam ale ja gram na Hardcore a tam nie ma jak zobaczyć skąd poleciała kula :/

Keldorn WistBlade napisał(a):
- Pewne Celowanie zwiększa celność broni podczas jej luźnego trzymania czy podczas precyzyjnego celowania z muchy ?
- Głębokie Uderzenie pozawala na przestrzeliwanie pewnych powierzchni a jak tak to czy nie posiadając go nie można przestrzelić np ściany ?
- podwójny strzał pozwoli mi szybciej strzelać z jednostrzałowego G3 czy to marnotrawstwo perka dla tej broni ?
- Co jest lepsze granat ogłuszający czy błyskowy ?
- Co jest najlepsze z dodatków nr 1 C4, Odłamkowy, Specjalny, RPG, Claymore czy może Bandolier ?
- Mając dostępne bronie jakie są najlepsze na otwarte przestrzenie a jakie na małe typu budynki ?
- Czy używanie granatników jest uznawane za "noobstwo" bo spotkałem się na serwerach z głupimi tekstami że używam granatników a np. snajperzy czy camperowcy którzy ukrywali się w jakiś szczelinach i walili tak że nawet nie mogłem ich dostrzec - i to niby wg nich jest spoko ?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości