pop3kpl napisał(a):No ale wszystkie mody będą działać. Tzn chce zainstalować 2 mody: jeden pod 1.0003 i jeden pod 1.0005 i czy obydwa będą działać naraz mimo to że mam patch 1.0005 ? Proszę o pomoc bo troche nie rozumiem

Elvis Scatter napisał(a):pop3kpl napisał(a):No ale wszystkie mody będą działać. Tzn chce zainstalować 2 mody: jeden pod 1.0003 i jeden pod 1.0005 i czy obydwa będą działać naraz mimo to że mam patch 1.0005 ? Proszę o pomoc bo troche nie rozumiem
Osobiście testowałem ten mod na samochody na wersji 1.0005 i nie działa. Jest jeszcze jeden MaxFinalMOD-INTERNATIONAL. Są tam samochody a ponadto nowe mutanty.

pop3kpl napisał(a):Elvis Scatter napisał(a):pop3kpl napisał(a):No ale wszystkie mody będą działać. Tzn chce zainstalować 2 mody: jeden pod 1.0003 i jeden pod 1.0005 i czy obydwa będą działać naraz mimo to że mam patch 1.0005 ? Proszę o pomoc bo troche nie rozumiem
Osobiście testowałem ten mod na samochody na wersji 1.0005 i nie działa. Jest jeszcze jeden MaxFinalMOD-INTERNATIONAL. Są tam samochody a ponadto nowe mutanty.
MOżesz mi powiedzieć co daje ten mod dokładnie ? CO zmienia ITP bo chciałbym zainstalować j jeszcze pare innych i nie wiem co ten mi da oprócz samochodów w całej zonie. Druga sprawa działa pod moją wersje 1.0005 PL ?

pop3kpl napisał(a):A potrafiłbyś wydzielić z tego tylko samochody, albo znasz kogoś kto by potrafił ? Ewentualnie jakiś inny mod z samochodami samymi

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość