Nickname

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Postprzez Stalk3r w 13 Cze 2008, 20:26

Nad czym tu się ku*wa zastanawiać xP? Od gry, ale moja prawdziwa ksywa to PIACHO od nazwiska(sam sobie odpowiedz jak mam na nazwisko :D). Wcześniej pisałem, czytaj uważnie.
Le Slavic Untermensch
Awatar użytkownika
Stalk3r
Tropiciel

Dołączenie: 18 Paź 2007, 14:00
Ostatnio był: 24 Cze 2016, 01:41
Miejscowość: Nowhere
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 2

Reklamy Google

Postprzez Adam w 13 Cze 2008, 20:35

Adi anakonda napisał(a): Najbardziej intryguje mnie ksywa St4lk3r ;)

Czy wiesz stary, że jeśli nie umie się czytam, można nie zdać Przedszkola (nic dziwnego, że tylke razy powtarzałem :))
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 04 Sie 2025, 19:54
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 394

Postprzez Kluska w 13 Cze 2008, 20:45

dorian napisał(a):A o czym Ty Kluska chciałabyś pogadać, co?, bo tak ni to odnośnie nicka, ni to czegokolwiek
- muszę się zaaklimatyzować najpierw, to i rozmowna się zrobię. <wstydniś> :P

dorian napisał(a):No i witamy Cię, chyba jedyną w tym jednak "gronie prawdziwych Stalkerów", to doprawdy ewenement... :D
- w końcu i do zony jakieś baby muszą przecież zawitać. :D
Kluska
Kot

Dołączenie: 13 Cze 2008, 17:33
Ostatnio była: 25 Mar 2013, 02:40
Kozaki: 0

Postprzez Elvis Scatter w 13 Cze 2008, 20:48

Kluska napisał(a):- w końcu i do zony jakieś baby muszą przecież zawitać. :D

No tak... bo jak już pewnie zauważyliście, w grze S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl nie ma ani jednej kobiety, a co najważniejsze, w grze nie ma o nich nawet słowa. Ale za to na forum mamy "stalkerkę", fajnie...
Awatar użytkownika
Elvis Scatter
Tropiciel

Dołączenie: 23 Maj 2008, 13:05
Ostatnio był: 27 Cze 2016, 11:58
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Striker
Kozaki: 8

Postprzez fjk w 13 Cze 2008, 21:03

hehehe... już widze znane mi z "kądś" anarchistki jak atakują stalkera =P bo jest taki szowinistyczny etc... xD ok sorry za offtop... ;) koniec offtopu.
We have our objectives... That's all.
Awatar użytkownika
fjk
Łowca

Dołączenie: 27 Lis 2006, 17:41
Ostatnio był: 01 Sie 2010, 11:07
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 1

Postprzez dorian w 13 Cze 2008, 21:03

O tak, bardzo fajnie, choć jestem "zdeklarowanym, męskim szowinistom(ą-wiem, jak to się pisze...) i nie chcę kobiet w grze, bo tylko bym się rozpraszał i nie myślał o zadaniach, tylko jakby tu....(no cóż, w końcu jesteśmy tylko zwykłymi samcami-facetami...), ale akurat, w tym przypadku, to nawet cieszę się i doceniam to, że w tym gronie i przede wszystkim temacie znalazła się stalkerka, a więc W O M A N, która chce się wypowiedzieć i zaistnieć w temacie, zakładam, że gierkę przeszedłaś, sory - przeszłaś choćby z raz, co?
Ale to naprawdę w/g mnie prawdziwa odwaga i godne podziwu, żeby się poruszać w temacie typowo dla Stalkerów i starych wyjadaczy, co grę przeszli 25 razy w różnych opcjach, posługujących się giwerami i takie tam..., no i ona sama jedna...
Ciekawe, co ma do powiedzenia - aż przebieram nogami, żeby to zobaczyć :P
P.S. Nie przejmuj się, zawsze jest ten pierwszy raz (bez skojarzeń!), a jak masz coś ciekawego i istotnego do powiedzenia, to myślę, że każdy z nas chętnie wysłucha (czyt. przyjrzy się...).
Awatar użytkownika
dorian
Legenda

Dołączenie: 11 Lut 2008, 16:02
Ostatnio był: 15 Cze 2025, 01:12
Miejscowość: W-wa
Frakcja: Zombie
Kozaki: 246

Postprzez Kluska w 13 Cze 2008, 21:37

Hmm... Prawda jest taka, że nie jestem zbyt dobrym graczem, a w Stalkera gram od niedawna, więc będę więcej czytać niż pisać, chociaż czasem pewnie obrzygam Was jakąś swoją głęboką refleksją. :D Raczej tu nikogo nie zownuję mą sztuką grania, szykuj się raczej na problemy w stylu "O muj borze utnknełam i niewiem co robić!!!!!!1". Oczywiście żartuję. :]
Pozdr. :*
Kluska
Kot

Dołączenie: 13 Cze 2008, 17:33
Ostatnio była: 25 Mar 2013, 02:40

Postprzez Bartas w 13 Cze 2008, 21:46

Mały offtop, ale nie mogę się powstrzymać xD:

Właśnie wbijam na forum, czytam nowe posty a tu Kluska:)
Jestem zaskoczony (pozytywnie), że mamy teraz w gronie "stalkerkę":)
Pozdrawiam:)

Radzę sie już wstrzymać. Wszelkie przywitania, buziaki i kwiaty rozsypane na chodniku możecie sobie zostawić na PW - Inf.

Ok - to był pierwszy i ostatni raz:)
Image
Bo inne horror-mody to chu*nia...
Wyjdzie jak go skończę
Awatar użytkownika
Bartas
Stalker

Dołączenie: 21 Paź 2007, 19:13
Ostatnio był: 24 Cze 2011, 19:07
Miejscowość: Dolina Mroku
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 2

Postprzez dorian w 13 Cze 2008, 21:56

I po to jesteśmy my - Stalkerzy, żeby Ci doradzić!
Nie ma w tym nic złego, że nie wiesz co i jak , ale polecam Ci, przejdź grę na ustawieniach Hell ( lub Mistrz) i to bez włączonego celownika w opcjach gry (lub w/g uznania, ale myślę, że to utrudnia grę), z tym, żeby tą grę naprawdę "prawidłowo" odebrać i naprawdę wczuć się, to trzeba wgrać odpowiednie mody, bo podstawka to tylko podstawa, którą trzeba mieć , ale ja osobiście POLECAM moda Oblivion Lost 1.3. + patch 1.3.2 do tego moda- wtedy dopiero zobaczysz co to Stalker! = więcej mutantów, lepsze i bardziej celne giwery, blowouty, czyli gwałtowne zmiany pogody z nienacka wraz z promieniowaniem i radiacją, a więc promieniowaniem, burzą i błyskawicami, gdzie trzeba się skryć, czy ratować lekami, albo wódeczką (no cóż...) podczas akcji, żeby przeżyć, bo inaczej to kaplica. Do tego atakujące mutanty, inni Stalkerzy, czy wojsko...
W ogóle, co tu gadać...
No i nie graj w dzień, jak mama lub mąż tłucze kotlety w kuchni, a dzieciaki lub rodzeństwo ganiają po pokoju, bo to nie o to chodzi, tylko pozamykaj wszystko, wyłącz światła w NOCY i wejdź do Zony... :D :wink:
P.S. Do Inf. - może to i kolejne przywitanie, ale zgódź się powitać w naszym gronie Kluskę...Widać kobieta jakby poznała się na rzeczy i uważam, że należy to docenić.
Nie zepsuj tego, bo to doprawdy rodzynek, który chyba zaczaił o co w ogóle chodzi.

Tylko to już Twoje trzecie przywitanie. SB, PW, mało tego na forum? Nie spamić tutaj. Następne takie posty kasuję. - Inf.
Awatar użytkownika
dorian
Legenda

Dołączenie: 11 Lut 2008, 16:02
Ostatnio był: 15 Cze 2025, 01:12
Miejscowość: W-wa
Frakcja: Zombie
Kozaki: 246

Postprzez Paula w 21 Cze 2008, 19:37

Mój nick mówi o tym kim jestem. Znacie już zapewne użytkownika pod nickiem Elvis Scatter. To "mój kolega". Został zbanowany - to przykre. Na czas tego co się wydarzy, wszelkie jego prace będę wstawiała tu - na forum. Myślę, że w miarę czasu, kiedy Elvisa nie będzie, zapanuje na forum porządek. Postaram się go "dostosować" do prawidłowego używania forum. Ostatnio był taki przewrażliwiony...

Witam w gronie!
Awatar użytkownika
Paula
Kot

Dołączenie: 21 Cze 2008, 19:24
Ostatnio był: 16 Sie 2008, 20:14

Postprzez Guard w 22 Cze 2008, 10:34

Początkowo miałem nick ZerGuardian, jako, że byłem (i jestem) fanatycznym (hehe) fanem StarCrafta (jakby ktoś nie pojął: Zerg (rasa) + Guardian (jednostka tejże) = ZerGuardian). Jednak uznałem, że nick jest za długi, skróciłem do ZerGuarda. ;] Następnie na innych forach zacząłem używać nicku TechnoGuard (nie, nie lubiłem i nie lubię techno. Techno wzięło się od Techu [taktyka] u Terran ;] ). Jako, że z techno jako muzą zaczęto mnie kojarzyć, skróciłem wszystkie nicki do Guarda. Choć pamiętajcie: jak w CoDzie 4 lub CSie lub SC (i innych wspaniałych grach) znajdziecie kogoś, kto ma nick ZerGuard, TGuard bądź Guard, czy też ZG i TG - możecie być pewni, że to ja. ;]
Guard
Stalker

Dołączenie: 09 Sie 2007, 16:54
Ostatnio był: 25 Gru 2009, 20:48

Postprzez MeZZerschmitt w 22 Cze 2008, 12:33

Mój nick pochodzi od nazwy świetnego projektu wiecznie nafukanego (ehh) Blasphemera z Mayhem.
MeZZerschmitt to Industrial Black Metal o tematyce II WŚ. Poza tym w projekcie znalazł się także mistrz perkusji Hellhammer.
"Niektórzy ludzie po prostu nie szukają logicznych korzyści, takich jak pieniądze. Nie sposób ich kupić, zastraszyć czy przekonać, nie sposób w ogóle z nimi negocjować. Niektórzy ludzie po prostu lubią patrzeć, jak świat wokół płonie."
Awatar użytkownika
MeZZerschmitt
Tropiciel

Dołączenie: 21 Lis 2007, 18:52
Ostatnio był: 09 Gru 2013, 22:51
Miejscowość: Wrocław
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 4

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości