Przemek77 napisał(a):... Bo tak moim zdaniem, to twórcy SoC chyba chcą się niejako "zrehabilitować" w oczach wielu graczy którym STALKER się nie podobał bo "za mało napier*alania z karabinów a za dużo czytania i łażenia" i chcą zrobić takie swoiste "Call of Duty" w świecie STALKERA ...

Przemek77 napisał(a): ja czesto sobie włączam grę TYLKO po to, żeby się powłóczyć po lokacjach, powłazić w jakieś "dziury", pozwiedzać opuszczone budynki.... - po prostu chłonąć ten klimat.

Towarzysz Lenin napisał(a):Ludzie, te gry to się teraz dla mas niestety robi. Wszystko twórcy psują, pamięta ktoś stare Rainbow Six? A teraz porównać do quakeowatego Vegas, czy Lockdown. Gdzie się podziała taktyka?

Przemek77 napisał(a):Towarzysz Lenin napisał(a):Zyjemy w czasach komerchy i albo trzeba się z tym pogodzić, albo na każym kroku narzekac jak ja.

XdtgS napisał(a):pierwsza część świetna druga do odbytu.

Infernal napisał(a):Na tym filmiku pokazano bitwy frakcji.

Dziarsky napisał(a):1. Wiesz... On trwa 3:58 więc trochę krócej niż sama gra wg mnie.
2. W wojny frakcji nie trzeba się mieszać.
3. Będzie można szybko się przemieszczać podobno (coś na zasadzie zadania kierunku i przyspieszenia czasu - jak we śnie).

Infernal napisał(a):1. Według tego co nam zapowiadają to będzie tak przez całą grę.
2. Cóż tego, ze nie będziemy się mieszać skoro wszędzie i tak będzie wojna? Znowu jarmark z Zony i niespodziewany przypływ zaludnienia? Zero klimatu i pustki. No ludzie, litości.
3. Według mnie beznadzieja.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości