Polski zolnierz napisał(a):A no i to właśnie ta trzecia lokacja xP. A co do wyborczej, ja byle gównianych opinii nie czytam. W Wyborcze to tylko dział sportu się nadaje. Co ku**a o grach mają pisac takie gazety i dawac niby opinie na temat gier skoro nawet h** wi skąd oni biorą te opinie i na czym wnioskują. Z resztą każdy normalny, podkreślam NORMALNY człowiek chce znac opinie innych lub "specjalistów" na temat gry to wchodzi w neta lub kupuje gazety typu CDA lub Play i inne. (ja osobiście tylko CDA czytam xP). No sory, ale Wyborcza to już próbuje w każdym dziale tworzy "opiniotwórczy" swój dział. Ja piernicze jestem ciekaw czy oni w ogóle widzieli CS'a na oczy.
PS: Koniec offtopu xP

Infernal napisał(a):Co Ty, Rain, chcesz od spolszczenia? Dla mnie było po prostu świetne. Były z tyłu rosyjskie odgłosy + narrator mówił naprawdę klimatycznie. To nie jak IVONA czy inny shit. Angielskiej wersji nawet nie będę komentował bo szkoda klawiszy. Dlatego ja bym chciał aby znów był ten sam podkład głosowy.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość