przez Przemek77 w 22 Lip 2008, 12:38
Ma być jakieś "szybkie przenoszenie się z miejsca na miejsce". Porażka, coraz bardziej widać, że CS jest robiony głównie pod przysłowiowych "małolatów" którzy lubią gry proste, łatwe i przyjemne gdzie się dużo strzela, mało myśli no i klawiszy nie jest za dużo ale grafa musi być wypasiona taka że "joł men madafaka zioło".... Wszystko psieje....
A przecież to niezapomnaine chwile gdy łaziło sie "z buta" po tej Strefie, podziwiało widoki, szukało artefaktów, chowało sie przed mutantami gdy było mało amunicji. A tutaj w CS - "gdzie nie pójdziesz tam będzie wojna"....
Nie podoba mi się detektor anomalii. Po jaką cholerę to? Klimat był nieziemski, gdy wzorem Reda Shoehearta rzucało się śrubkami w środku nocy aby wyznaczyć sobie ścieżkę. Teraz to nie będzie miało sensu, skoro każdy będzie miał ładny detektor. Tylko to trochę naciągane - gdzie się zatem podziały detektory w SoC? Diabli wzięli?
Mapy lokacji... nie powinni przesadzać z ulepszaniem, bo będzie to cokolwiek nierealne.
Cień Czarnobyla jest grą wybitną, Czyste Niebo jest chyba robione tak "na siłę", "na fali popularności" coś jak Unreal II po Unrealu I - ładne opakowanie, ale biedota merytoryczna. Dobrze, że twórcy chcą ukazać prequel historii Naznaczonego - ale czy to musi być w stylu "Call Of Duty"?
A możeby dokończyli pracę nad patchem 1.1 do SoC? Ta beta co wyciekła jest bardzo obiecująca....
Pijany listonosz ze świata modliszek
Przywozi mi listy, i niszczy mi ciszę,
Której nie ma i tak;
Bo jest dziecko moje i sny atomowe,
I myśli myśliwce co są odrzutowe -
Ich huk - to dla mnie - znak.