przez Polski zolnierz w 28 Lip 2008, 21:22
Nie wszystko będzie to czego nie było w SoCh. Nie będzie pojazdów. Trybu cooperative też zapowiadali, ze raczej nie będzie. Mnie jedna refleksja teraz trafiła...cooperative może byc, nie chodzi o to czy GSC go wrzuci czy nie. Mówiliście, że potrzebna nowa historia. Po co nowa historia? Czy wszystkie misje będą jednoosobowe ? Nie! Załużmy taki Agroprom. Tam historia nas nie zmuszała do bycia w pojedynke. Niby to nasze zadanie, niby my mamy ukraśc dokumenty, ale nie Naznaczony tam jest oczkiem w głowie całej historii. Labolatioria x16, x18 wymagają tego ponieważ tylko my mamy ochraniacz przed emisjami tylko my wiemy o tej misji, Mózgozwęglacz? Tylko my się zgodziliśmy tylko my tam mamy byc i tylko my (prawdopodobnie) byliśmy stworzeni do tej misji. Ale Prypec, Agroprom, Czarnobyl (Prócz w środku sarkofagu choc wystarczyło by dobrze podmienic dialogi-teksty) mogły by byc do cooperative. Misje jakieś większe też mogły byc. Taka misja zniszczenia bazy Wolności, no to samemu nas tam nie wysłali i my pomagaliśmy. No to wsadzic tam 6-8 graczy do teamu Powinności i 10-20 do Wolności i mamy misje. Długo by można tak wymyślac jeszcze. Ja od multi oczekuje tylko tych rzeczy:
-większej stabilności
-więcej trybów
-więcej map
-większa różnorodnośc frakcji (Żałowałem, że niebyło Powinności, Armi, Specnazu czy Monolitu.)
-bardziej "realistyczniejsza" rozgrywka co do uzbrojenia. Mam na myśli tą rzecz- czemu stalkerzy nazywali się Wolnośc? Albo czemu Wolnośc używała broni stalkerów-samotników? Powinna używac tej broni co miała w SP.
-marzy mi sie tryb coś w rodzaju Hold&Attack, a raczej nazywałby się- Faction War. Czyli są dwa Teamy, np. Powinnośc i Wolnośc, i Powinnośc atakuje magazyny itp. itd. Tylko, że więcej frakcji.
PS: Ktoś wie jak będzie wyglądało rozlokowanie frakcji? Bo Powinności jeszcze w Barze ma nie byc. No to jak tam Powinności to tym bardziej Wolności w Magazynach nie powinno byc.
"Prawda wyłania się tak samo niespodziewanie jak deszcz popromienny Czarnobyla"