przez Polski zolnierz w 03 Sie 2008, 17:26
Tu Terry wspieram cie całym sercem. Wojna frakcji może się okazac naprawdę fajnym elementem. Cristo ty tak już nie marudź. Przecież można będzie grac jako samotnik. A skoro jesteś w frakcji to walczysz i żyjesz dla niej nie ? To tak jak byś w Iraku walczył jako Marines i sie przebrał w cywil i stwierdził: A mnie h** obchodzi wojna ja ide pozwiedzac miasto...no Cristo sorki no, ale twoje argumenty chwilowo nie mają sensu.
A no i z tekstów o CS wynika, że już nie ma byc takich denerwujących automatic zadań.
Zresztą jak ci raz zaatakują bazę, to ty se idziesz później z paroma granatami, kałaszem z PSO i lecisz na baze wroga, porzucasz pare granatów troche postrzelasz i sie wycofasz. Później twoje ziomy mają o połowę mniej roboty xD. Tylko jest jedna gulpa. Jeśli CS będzie naprawde miał tak dobre AI i będzie jak sie mówi, że GSC miało proble skasowania grupy zwykłych bandytów za pomocą kałasza...no to będzie naprawde ciężko...ja se nie wyobrażam wtedy Czarnobyla z SoCh przed sarkofagiem xD. Albo agropromu...Jeszcze jedna ciekawocha do rozkmninienia...skoro wszystkie labolatoria mają miec miejsce dopiero w SoCh, czyli rok później to jakie będą teraz zadania? Zadania typu zdobądź Agroprom czy co ?
PS: Na stalker.files.com macie 10 nowych screenów z CS'a. Tam wyraźnie widac okienko z MP gdzie jest tryb gry zdobądź wrogą baze.
"Prawda wyłania się tak samo niespodziewanie jak deszcz popromienny Czarnobyla"