Przycmienia - bug czy dzialanie rozmyslne?

Regulamin forum
Dział "Tworzenie Modyfikacji" służy do zadawania pytań odnośnie tworzenia modyfikacji, edytowania plików gry, oraz pisania tzw. tutoriali, czyli poradników odnośnie modyfikowania gry.
Nie zadajemy tutaj pytań odnośnie modyfikacji gotowych (nie dyskutujemy o nich!), prócz prób ich połączenia etc.

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Przycmienia - bug czy dzialanie rozmyslne?

Postprzez Balbinka w 10 Sie 2008, 15:37

Witam jestem tu nowa jako user ale od kilku miesiecy czytam wasze forum i dowiedzialam sie z niego wiele i wiele nauczylam oraz oczymalam wiele odpowiedzi :)

ale na to nie znalazlam :(

mianowicie w Abc inferno ( modzie ) jest od samego poczadku jest takie przycmienie umyslu ( robi sie bialy ekran a potem obraz jest czarnobialy po chwili wszystko wraca do normy ) mod oceniam na wielki plus ale autor tego moda moglby odpuscic te przycmienia :(

i pytanko jest takie jak zlikwodfowac te przycmienia ?

Z pozdrowieniami Balbinka :)
Dzis jest dobry Dzien na umieranie :)
Balbinka
Kot

Dołączenie: 10 Sie 2008, 07:57
Ostatnio był: 15 Gru 2009, 21:56
Miejscowość: SZWECJA - Malmo
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Lionix w 10 Sie 2008, 15:54

to nie bug tak ma być

da sie to wylaczyc ale ja nie wiem jak, trza zmienic cos z yes na no chyba..neich ktos inny sie wypowie ;]
Awatar użytkownika
Lionix
Stalker

Dołączenie: 29 Lip 2008, 01:21
Ostatnio był: 17 Paź 2015, 16:09
Miejscowość: Łódź
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 8

Postprzez CLEAR SKYline w 10 Sie 2008, 16:53

Lionix napisał(a):to nie bug tak ma być

da sie to wylaczyc ale ja nie wiem jak, trza zmienic cos z yes na no chyba..neich ktos inny sie wypowie ;]

Skoro nie wiesz, to po co się wypowiadasz "różowy chłopcze". W pliku db.script znajdującym się w gamedata/script można zmienić wiele rzeczy, jednak nie mam pojęcia, jak autor mógłby nazwać ten efekt. Można tam napewno wyłączyć, czy skonfigurować blowout lub horrortime, a więc te przyćmienia również tam powinny się znajdować, jadnak trzeba biegle władać angielskim. Wszystko tam jest opisane, tylko trzeba rozszyfrować, co miał na myśli autor.
ImageImage
11% graczy uważa że najważniejsza jest grywalność, jeśli należysz do tych 89% dla których ważniejsza jest grafika to p...l się.
Awatar użytkownika
CLEAR SKYline
Łowca

Dołączenie: 13 Lis 2007, 21:07
Ostatnio był: 29 Sty 2013, 15:25
Miejscowość: 3OHA -> БAP -> APEHA
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Black Kite
Kozaki: 1

Postprzez Balbinka w 10 Sie 2008, 18:27

dzieki za podpowiedz :)
Dzis jest dobry Dzien na umieranie :)
Balbinka
Kot

Dołączenie: 10 Sie 2008, 07:57
Ostatnio był: 15 Gru 2009, 21:56
Miejscowość: SZWECJA - Malmo
Kozaki: 0

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość