Czyste Niebo wersja kolekcjonerska - wszystko wyprzedane!

Na trzeźwo to możemy dyskutować tylko o ogólnych sprawach, rzekł Naznaczony, wychodząc z baru.

Postprzez Polski zolnierz w 26 Sie 2008, 22:51

Fkatycznie sorki...dziwne bo sam mam i nie da się uruchomic o.O. Mimo wszystko opini ruskich nie zmienicie bo ruscy se mogą pograc, a z tego co czytałem to ich opinie wcale się nie poprawiają :/. Sczerze to martwi mnie starforce bo starforce mam w oryginałce Arma (Armed Assault) i sprawia naprawdę dużo problemów. Przykład? Zainstalowałem świeżo dostarczoną Armę, włączam i włącza się ten niezwykle kontrowersyjny i wku...wnerwiający program i musiałem 4 razy odpalac gre, żeby zadziałało bo pojawiały się takie komunikaty:
1) Zainstaluj odpowiednie biblioteki z płyty z grą (instalowałem)
2)Włóż orginalną płytę gry (rofl orginała przysłana dzień po premierze)
3)Wyłącz wszystkie programy emulujące (lol nie mam żadnych włączony, co więcej nie mam nic uruchomione)
4) Teraz się już uruchomiło...co więcej komunikat 3 powtarza się wielu osobom mimo, ze nawet kumpel który zainstalował gierke (orginałe) na czystym windzie (no nie całkowicie, ale nero, alcohol itp, itd nie miał a mu ten komunikat wyskakuje.
Sczerze to dobrze, że jest oprogramowanie które jest skuteczne, ale co mi przymulał kompa i odwalał numery to jest po prostu skandal. Mam nadzieje, że ten StarForce który jest (jeszcze nie złamany) w Czystym Niebie będzie pełnił funkcję mu przeznaczoną...a nie mulił i wymyślał.
PS: Sorki za to z tymi piratami, dałem d**y z tym. Ludzie ktorzy mają te piraty (polacy) ciągle się przy tym upierają, że grają a ja mam nawet pirata (żeby nie było zamówiłem EK także myśle, że odkupie grzechy) i nie zagrałem. Ci ludzie mają u mnie dożywotniego bana xD. SOrki za dezinformacje.
"Prawda wyłania się tak samo niespodziewanie jak deszcz popromienny Czarnobyla"
Awatar użytkownika
Polski zolnierz
Tropiciel

Dołączenie: 01 Sie 2007, 13:59
Ostatnio był: 04 Kwi 2011, 09:37
Miejscowość: Łódź
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 1

Reklamy Google

Postprzez CLEAR SKYline w 27 Sie 2008, 00:10

Słyszałem, że StarForcem ma być tylko ruska wersja zabezpieczona, a europejsa czymś innym. Właśnie z powodu takich historii, a ruskom woleli utrudnić złamanie zabezpieczeń, bo co jak co, ale SF jest jednym z najlepszych zabezpieczeń.
ImageImage
11% graczy uważa że najważniejsza jest grywalność, jeśli należysz do tych 89% dla których ważniejsza jest grafika to p...l się.
Awatar użytkownika
CLEAR SKYline
Łowca

Dołączenie: 13 Lis 2007, 21:07
Ostatnio był: 29 Sty 2013, 15:25
Miejscowość: 3OHA -> БAP -> APEHA
Ulubiona broń: Black Kite

Postprzez Dziarsky w 29 Sie 2008, 19:49

Muszę się pochwalić :P
Dzisiaj zapłaciłem za kolekcjonerkę wiiiiiiiii!!!! :D
Już tylko ewentualni złodzieje z Poczty mogą mi przeszkodzić z capnięciu w moje łapska tego zestawu :P.
Image
Awatar użytkownika
Dziarsky
Weteran

Dołączenie: 18 Lut 2007, 14:58
Ostatnio był: 07 Sie 2017, 08:16
Miejscowość: Gliwice
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 7

Postprzez Crisu w 29 Sie 2008, 19:52

Już...? W takim razie miałbym pytanko.
Czyste Niebo ukaże się 5 września. Znaczy to, że maile powinny dojść w niedzielę/poniedziałek.

Tak szybko się uwinęli z Twoim egzemplarzem czy można to samemu szybciej skreślić z listy rzeczy do zrobienia?
"Дай мне мой респект, не больше не меньше."
Awatar użytkownika
Crisu
Legenda

Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:16
Ostatnio był: 26 Sty 2017, 10:51
Kozaki: 48

Postprzez xyz_pl w 29 Sie 2008, 19:52

Nie ma się czym chwalić Dziarsky, ja też zapłaciłem ;) Co ciekawe można już płacić 6 dni przed premierą więc wydaje mi się że gra będzie wysyłana wcześniej niż planowano.

A ja biedny nadal czekam na info o płatności... -C17

Cristo wejdź w gram.pl w "moje zamówienia" i tam będzie link do płatności

xyz_pl
Wygnany z Zony

Dołączenie: 10 Maj 2008, 00:28
Ostatnio był: 07 Sie 2013, 01:25
Miejscowość: Wrocław
Kozaki: 0

Postprzez Dziarsky w 29 Sie 2008, 19:57

xyz_pl napisał(a):Cristo wejdź w gram.pl w "moje zamówienia" i tam będzie link do płatności

Dokładnie, wlazłem z ciekawości i okazało się, że można już płacić (a mieli wysyłać maile, że jest taka możliwość :/ ).

W zeszłym roku robili chyba tak, że wysyłali gry dzień wcześniej gdy już je mieli by dotarły do ludzi w dniu premiery bo można tak zrobić. Więc jeśli w tym roku będą mieli pudełka wcześniej to ludziom z przesyłką kurierską wyślą pewnie tak by doszło właśnie w dniu premiery :).
Image
Awatar użytkownika
Dziarsky
Weteran

Dołączenie: 18 Lut 2007, 14:58
Ostatnio był: 07 Sie 2017, 08:16
Miejscowość: Gliwice
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 7

Postprzez Polski zolnierz w 30 Sie 2008, 00:23

A ta fajnie, tylko za ta przesylke to mozna zabulic raczej tylko przelewem wczesniej xD. Raczej ciezko zebym zaplacil "przy odbiorze" 6 dni wczesniej ;P. Mam nadzieje, ze se pogram w piatek...tylko zeby kurde nie tak jak z fonem mi zrobili. Dzien roboczy a te inteligente stworzenia z DPD czy jakos tak w dzien roboczy przylaza rano o godzinie 8-10 i oczekuja ze bedziemy...jak by kurde nie mogli napisac ze akurat tego dnia trzeba byc rano o.O. Nie nawidze takich numerow bo pozniej wywalaja to na poczte a ty musisz czekac ta zasr**a godzine w kolejce na poczcie :/.[/img][/list]
"Prawda wyłania się tak samo niespodziewanie jak deszcz popromienny Czarnobyla"
Awatar użytkownika
Polski zolnierz
Tropiciel

Dołączenie: 01 Sie 2007, 13:59
Ostatnio był: 04 Kwi 2011, 09:37
Miejscowość: Łódź

Postprzez TSC w 30 Sie 2008, 01:25

A więc dostałem ruską wersje wreszcie!! (Kuzyn z rosji :D )
Mam nadzieje że gdy wyjdzie pl to jakoś po prostu ściągnę lektor albo spolszczenie ;p bo zabuliłem trochę za tą :P
A więc pierwsze wrażenia:
Mniejsze wymagania niż Stalker SoC.
Przy ustawieniach z SoC, Clear sky śmiga 10-20fps więcej, ale za to bardzo dużo jest opcji nowych w Clear sky :) (DX 10 = omgf, rlz)
Chociaż tylko trochę znam ruski przelazłem już bagna :), fajny klimacik... idziesz idziesz a tu Ci dzik wyskakuje zza krzaków :P zabijasz go a tu nagle otacza Cię stado <rotfl> i tylko zostaje Ci popatrzeć jak Twój stalker lata :P
Fajna jest też opcja szybkiej podróży, wynajmujesz stalkera, który Cię odprowadzi do jakiegoś tam innego stalkera :P trwa to 3 sec :P
Co mogę powiedzieć o broniach... na pewno realistyczniejsze są niż z SoC, celność itp.
Zapomniałem napisać że ulepszanie broni i pancerza = :*:*:*.

Spoiler
"Po wyjsciu z bagien na dzień dobry pojawiasz się koło bazy wojskowych (tam w pierwszej mapie w SoC pod handlarzem), a oni na powitanie ładują w Ciebie z niekończącego się miniguna xD, jakby tego było mało po jakimś czasie drzewo za którym się chowasz jest tak posiatkowane że kule przelatują na wylot prosto w Ciebie :< "
Awatar użytkownika
TSC
Kot

Dołączenie: 30 Sie 2008, 01:14
Ostatnio był: 26 Maj 2013, 19:35

Postprzez c0m4r w 30 Sie 2008, 04:19

Koszulka się spierze, naszywki zedrą, torba pójdzie w kąt, jedynie mapa może ozdobi ścianę do następnego tapetowania :) A tak serio, gdybym miał na tyle pieniędzy pewnie bym kupił wersję kolekcjonerską, a że za wiele jej nie mam to i tak zaszalałem, że pozwoliłem sobie na kupno z wysyłką kurierem. Na szczęście miałem taniej ze względu na wykupiony SoC. Mimo wszystko trzasnęło po kieszeni, ale jestem myśli, że się opłaci tak jak opłaciło się w przypadku SoC.

P.S. TwojStaryCzek, całą drugą połowę Twojego postu można nazwać spoilerem generalnie :)
Awatar użytkownika
c0m4r
Kot

Dołączenie: 19 Cze 2008, 00:19
Ostatnio był: 18 Sie 2010, 17:04

Postprzez Nekkoru w 30 Sie 2008, 12:54

macie już ktoś edycje kolekcjonerską??

PS. Mam pytanko: Jak paczka z rosji mogła dojsc do polski w 8 dni ??
Najlepsze forum o elektrowni czarnobylskiej TUTAJ

Image
Awatar użytkownika
Nekkoru
Tropiciel

Dołączenie: 28 Lip 2007, 13:47
Ostatnio był: 19 Maj 2014, 17:56
Miejscowość: Katowice - Prypec - Moskwa ;)
Frakcja: Zombie
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: -1

Postprzez adin w 30 Sie 2008, 18:35

Nekkoru napisał(a):PS. Mam pytanko: Jak paczka z rosji mogła dojsc do polski w 8 dni ??

wariacie, nie zadawaj takich pytań, przecież każdy wie co i jak z tą rosyjską wersją
lepiej tego nie tłamsić
Image
Awatar użytkownika
adin
Ekspert

Dołączenie: 14 Sty 2007, 01:58
Ostatnio był: 29 Lis 2024, 16:44
Kozaki: 32

Re: Czyste Niebo wersja kolekcjonerska - wszystko wyprzedane!

Postprzez sniper222 w 03 Wrz 2008, 21:49

Ile to było EK CS ? 500 na gram i 199 wysłali do najlepszych sklepów z grami ? A tak btw jak to jest z ta EK podstawowa ma premiere 5 a kolecionerska dzien w czesniej ? BO sprawdzalem w zamowieniach i dzisjai mi wysłali
sniper222
Kot

Dołączenie: 11 Lip 2007, 23:17
Ostatnio był: 06 Wrz 2008, 12:35

PoprzedniaNastępna

Powróć do Ogólna dyskusja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości