BugTrap

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

BugTrap

Postprzez Sipso w 14 Wrz 2008, 15:12

Zauważyliscie, ze bugtrap wyskakuje najczęsciej na Bagnach? Własnie mnie wywaliło podczas quicksave i kaszana. Patch nic mi nie pomógł więc zrobiłem reinstala i gram na starych sejvach.
Awatar użytkownika
Sipso
Stalker

Dołączenie: 10 Wrz 2008, 14:59
Ostatnio był: 02 Kwi 2010, 21:25
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Lightened IL 86
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: BugTrap

Postprzez rybak9292 w 14 Wrz 2008, 15:16

Niestety miałem to samo na patchu 1.503 ;/ Wracałem właśnie z Magazynów Wojskowych po udanej rzezi do Waleriana,by mu opylić pełno sprzętu i zauważyłem że na nasypie jest klepka z jakimś bandytami no i poleciałem a tu gra mi się zacięła i bach BugTrap. I musiałem reinstall robić gry i instalować Patcha, bo i tak save'y przed patchowaniem nie nadawały się do gry bo wywalało mnie do pulpitu. Tak więc gra jeszcze będzie miała wieele razy update jakimś patchami. Przykra sprawa.
Awatar użytkownika
rybak9292
Kot

Dołączenie: 11 Lut 2008, 15:28
Ostatnio był: 25 Wrz 2008, 13:05
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2

Re: BugTrap

Postprzez Sipso w 14 Wrz 2008, 16:28

I teraz mam problem :/ nie mogę dobiec do przewodnika bo bugtrap mnie dogania... czekam na jakiegos poważniejszego patcha
Awatar użytkownika
Sipso
Stalker

Dołączenie: 10 Wrz 2008, 14:59
Ostatnio był: 02 Kwi 2010, 21:25
Ulubiona broń: Lightened IL 86

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości