Tak na wstepie: LpKorn
********* mnie tym dopiskiem hehe , ok juz nie bede
Trailer,po obejrzeniu go troche zmienilem zdanie co do gry, niektóre potwory sa fajne [te male dzieci -
zaje...fajne,te jakby zombi tez], jednakze roboty i inne maszyny jakos nie pasuja mi do tej gry, gra jest mroczna, powinna byc horrorówka w stylu Doom , a nie jakas futurustyczna walka robotów w kosmosie.
Grafika: jak pisalem brak hdr,ss,pm,bm.. haha co to ma byc HL1 ? Jedynie podobaly mi sie textury,sa lepsze niz w F.E.A.R , ale to przegiecie do naprawde full plynnej gry potrzeba bedzie karta z 512mb, na trailerze widac jak w kilku miejscach spada fps, do okolo 20 klatek.Fajne sa jeszcze niektóre efekty swietlne, kracace sie portale,wyglada to naprawde efektownie.Ogólnie lokacje naszpikowane sa duza iloscia szczegulów, ale jest to bezmyslne, kompy to odczuja.Programisci poszli na latwizne, maloskompilkowany engine[powiedzmy], BARDZO WYSOKIEJ ROZDZIELCZOSCI TEXTURY, dzieki czemu wszystko wyglada ladnie,no i ciemnosc, która ukrywa wiele bugów.
Fizyka, to zauwaza sie, chyba nad nia najwiecej sie napracowali,bardzo realistyczne przesuniecia przedmiotów, odbijane od scian, chyba perfekt.
Moim zdaniem gra nie odniesie wiekszego sukcesu niz F.E.A.R , to tyle.