Bronie Z ABC Inferno

Regulamin forum
Dział "Tworzenie Modyfikacji" służy do zadawania pytań odnośnie tworzenia modyfikacji, edytowania plików gry, oraz pisania tzw. tutoriali, czyli poradników odnośnie modyfikowania gry.
Nie zadajemy tutaj pytań odnośnie modyfikacji gotowych (nie dyskutujemy o nich!), prócz prób ich połączenia etc.

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Bronie Z ABC Inferno

Postprzez ganiaczniedoganiacz w 30 Gru 2008, 03:23

Znalazłem fajnego moda ABC Inferno i nie chce mi chodzić, widzialem screeny i spodobały mi się beczki i łatwopalne butle w ekwipunku, na nich mi zależy najbardziej czy ktoś mógł by zrobić moda z tymi broniami z góry thx. I druga sprawa, powiedzmy że nie mam w SoC jeszcze ani jednego moda i nie mam folderu gamedata, a chce dodać swoją broń tzn. bym wziął gotowe z gry tekstury i modele, czyli jakie pliki pokopiować i edytować. Przepraszam jeżeli takie tematy już były. :D
To co mnie nie zabije to mnie wzmocni.
Awatar użytkownika
ganiaczniedoganiacz
Kot

Dołączenie: 30 Gru 2008, 03:11
Ostatnio był: 18 Sie 2024, 14:36
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Sniper VLA
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Bronie Z ABC Inferno

Postprzez Czaro w 30 Gru 2008, 13:17

ganiaczniedoganiacz napisał(a):I druga sprawa, powiedzmy że nie mam w SoC jeszcze ani jednego moda i nie mam folderu gamedata, a chce dodać swoją broń tzn. bym wziął gotowe z gry tekstury i modele, czyli jakie pliki pokopiować i edytować.

Tak się tego nie da zrobić. Trzeba pozmieniać pare wpisów i przekopiować nowe z ABC.

Pozdrawiam Czaro16
Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Czaro
Weteran

Dołączenie: 18 Wrz 2008, 18:34
Ostatnio był: 15 Mar 2018, 22:14
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 24

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości