panish napisał(a):Cóz, mam dobra wiadomosc dla tych którzy nie grali w Riddick'a. Otóz CDProjekt wydal go wlasnie w serii eXtra Klasyka za niecale 20zl. Do tego w spolonizowanej, rozszerzonej wersji. I to na DVD.![]()
Nie wiem jak wy, ale ja kupuje. :mrgreen:

S.T.4.L.K.3.R. napisał(a):panish napisał(a):Cóz, mam dobra wiadomosc dla tych którzy nie grali w Riddick'a. Otóz CDProjekt wydal go wlasnie w serii eXtra Klasyka za niecale 20zl. Do tego w spolonizowanej, rozszerzonej wersji. I to na DVD.![]()
Nie wiem jak wy, ale ja kupuje. :mrgreen:
I dzieki takim seriom tanich, choc nowych i wspanialych gier wraca mi nadzieja do tego, ze nowe i dobre nie musi znaczyc drogie...Idzie wydac cos, na czym kazdy wiele zyska...

LPKorn3324 napisał(a):(...) ps. ceneag z kolei szykuje kolejna reedycje FAr Cry i ... MAFII ! nie wiem tylko jaka cena :/

B.O.B.E.K napisał(a):Nawet fajny (to mordobicie ahhhh.... w zadnej innej gierce takiego nie ma!!) Pamietacie tego robo-dalna na koncu dema? zalatwilem go TRZEMA strzalami (w heada od tylu). A iloma wy? :twisted:

S.T.4.L.K.3.R. napisał(a):...Pelna wersja pokazuje pazurki...Tyle, ze w Riddick'a nie da sie grac jak w typowego FPP - trzeba chodzic, szukac, gadac, kombinowac

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości