W imieniu mojego brata Mariana jako isz jego konto zostalo zabanowane permanentnie najwidoczniej chcielismy przeprosic szanowne grono za to isz muj brat Marian jedzie na kodach na piracie. Oczywiscie ja mam oryginal i nie chce warna. Marian sie zadeklarowal ze jusz jutro skoluje oryginal z pudelkiem od naszego kuzyna, ktury obecnie przebywa w zakladzie karnym dla mlodocianych przestepcuw w Konstancinie Wielkopolskim. W zwionzku z powyzszym Marian uprzejmie prosi o odbanowanie jego konta gdysz chcialby sie on dowiedziec od znawcuw tutej co ma zrobic zeby stalkerzy znowu zaczeli z nim gadac. Oczywiscie sam osobiscie usunalem mu pirata z komputera i skasowalem kody. Muj brat marian ma dopiero 8 lat ale dobze rozumie ze tak postempowac nie wolno. Dziekujemy za pozytywne rozpatrzenie naszej prosby - bracia Marian i Arkadiusz Nowiccy.
Za ten post Pelikan otrzymał następujące punkty reputacji:
błedy w pisowni ktury,przestępcuw,oraz dobze zamiast dobrze.Człowieku pisz jak człowiek.Nie gnaj tak to nie będzie błędów.Człowieku-co kogo obchodzi jakiś zakład karny!!Co ty piszesz? Ode mnie to wszystko
Dobra broń nie wystarczy.Bez celnego oka tylko wariat wybiera się do Zony Uwaga.Pojawił się kolejny rozdział powieści pod tytułem "zły cień"- trzy rozdziały.Proszę o komentarze i oceny rozdziałów
bardzo przepraszam za moje blendy w pisowni ale mam powazne schorzenie umyslowe i uczeszczam do szkoly specjalnej mam andzieje isz to nie wplynie na ustsuonkowanie sie do mojej osoby i zemuj starszy brat Marian tez bendzie mugl znowu czynnie uczestniczyc w zyciu tego forum
Pelikanie...cieakwa prowokacja, ale myslę, że admini jak i userzy się nie nabiorą . Przestań udawać ułomnego i przestań pisać głupie posty, bo moderzy cię szybko usuną .
drogi pelikanie, niestety tfuj młotszy brat musi poczekac asz skonczy 16 lat bo ta gra jest od tylu doswolona. tobie ruwnierz dzienkujemy za wspulprace i rzegnamy nie stety.
Darth Rex - Apropos tego, do reszty - uprasza się o nie karmienie troli
Święte słowa, nie wdawać się w dyskusję z tego typu osobami tylko raportować posta za pomocą odpowiedniego przycisku. Każdy post upominający delikwenta lub wręcz przeciwnie, zachęcający do kolejnych głupich postów będzie karany ostrzeżeniem.
"And if that is not the best fuckin' example, God HimSelf killed his own motherfuckin' son. So let's sing The Death Song Kids" by Marilyn Manson