Gry na horyzoncie!!!!

Dyskusje na temat gier i szeroko rozumianej rozrywki mieszczącej się w ramach powyższej kategorii.

Re: Gry na horyzoncie!!!!

Postprzez Famiru w 19 Lut 2009, 19:51

solarze napisał(a):Ja czekam na:
1 S.T.A.L.K.E.R. 3 apokalipsa(o ile wyjdzie to kupie w dzień premiery)

Znając życie GSC znowu wszystko spier***, mam nadzieje że chłopaki się postarają. Bo jak wyjdzie znowu bug a nie gra, to ja pi****.
ShellShock: Nam '67 premiera w poniedziałek. KliK
---------------------
Racja xD Coś mi się pokiełbasiło :D
Łoo już powinna być na pułkach :D KliK Widoczne premiera już była muszę ją nabyć :D.
Ostatnio edytowany przez Famiru, 20 Lut 2009, 00:32, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Famiru
Tropiciel

Dołączenie: 21 Mar 2008, 10:47
Ostatnio był: 13 Lut 2016, 16:23
Miejscowość: Białystok
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Zari w 19 Lut 2009, 20:11

Ekhem..... Jeżeli czytałeś dokładnie to może doczytałeś że ten info jest z 2004 roku. A ta gra już dawno wyszła. Co najwyżej możesz czekać na Shellshock 2.
QA Analyst w Fool's Theory | W Gamedevie od 2019 roku
The Farm 51 | Intermarum | Fool's Theory
Image
Awatar użytkownika
Zari
Weteran

Dołączenie: 28 Sie 2008, 10:48
Ostatnio był: 02 Lip 2025, 21:16
Miejscowość: Chorzów
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper SGI
Kozaki: 69

Postprzez adin w 19 Lut 2009, 21:11

Oj muszę dodać OFP2 :)Zawsze marzyłem o ultra realistycznej grze FPP z klasycznym celownikiem nazwijmy to - osadzonej gdzieś w realiach wojennych. Konflikt w Azji nie za bardzo mi podpowiada, szczerze mówią II Woja Światowa bardziej by mnie interesowała ale sama gra wydaje się być wystarczająco ciekawa żeby przyzwyczaić i przekonać się do nowoczesnego ekwipunku. W pierwszą części grałem trochę choć maniakiem nazwać się nie mogę.
Choć bardzo się starałem to nie mogłem się przekonać do tego sterowania (może czas na kolejną próbę? :) )
Image
Awatar użytkownika
adin
Ekspert

Dołączenie: 14 Sty 2007, 01:58
Ostatnio był: 29 Lis 2024, 16:44
Kozaki: 32

Postprzez EFO w 18 Mar 2009, 01:25

Zacznijmy z grubej rury na początek Diablo 3, dlaczego bo to klasyka sama w sobie. Nie ma chyba na tej planecie gracza który by nie słyszał o Diablo. Blizzard pobudził apetyt pokazując filmiki. Czekam też na konwersje Gears of War 2 na PC ci co grali twierdzą ze jest lepszy niż pierwsza część. To co już jest w sklepach to Empire Total War niesamowite połączenie RTS'a i strategii turowej. Mocną strona tej części mają być wielkie bitwy morskie. Drugim tytułem już dostępnym jest Rise of the Argonauts. RPG w świecie mitologii greckiej, ma to być połączenie Mass Effekt i według mnie najlepszego RPG wszech czasów KotOR 1. Dalej Mass Effect 2. Widziałem trailer i jestem w szoku po tym co zobaczyłem. Słyszałem też kiedyś że ma wyjść Assassin's Creed 2. Wcale by mnie to nie zmartwiło gdyż gra była a w zasadzie jest świetna jak ktoś nie grał to polecam. Cóż tyle ode mnie, nie są to wszystkie tytuły na które czekam, bo pisząc ten post uzmysłowiłem sobie że jest ich zbyt wiele. I nie zgadzam się z opinią że w grach było już wszystko, ktoś tak napisał chyba nawet w tym temacie. Rynek gier daje nieograniczone możliwości tworzenia światów i w zasadzie każda gra nawet najgorsza ma w sobie coś niepowtarzalnego...
EFO
Stalker

Dołączenie: 27 Lut 2009, 16:38
Ostatnio był: 06 Lis 2014, 19:04
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle

Postprzez BelegPz w 18 Mar 2009, 21:07

EFO napisał(a):To co już jest w sklepach to Empire Total War niesamowite połączenie RTS'a i strategii turowej

Real Time Strategy - Strategia czasu rzeczywistego polaczona z strategią turową :?: Fajnie wiedzieć że można łączyć te dwa gatunki...

Ja czekam szczerze na OFP 2 oraz na Starcrafta 2. Trochę mniej interesuje mnie premiera CoD MW 2. A najbardziej bym chciał aby staniały konsole xD
Image
Awatar użytkownika
BelegPz
Stalker

Dołączenie: 01 Sie 2007, 17:11
Ostatnio był: 03 Paź 2010, 13:44
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Storming Obokan

Postprzez EFO w 18 Mar 2009, 23:17

Trochę pomyślałem, przeanalizowałem i chciałbym dodać jeszcze kilka tytułów. Tym razem zacznę od gry której gatunek trudno określić, bo ani to przygodówka, ani gra zręcznościowa, a chodzi mi o grę Prototype. Widziałem wiele gier z wieloma rodzajami uzbrojenia ale jeszcze chyba nigdy nie widziałem gry w której główny bohater był by bronią samą w sobie. Daje to niesamowite możliwości co można zobaczyć na filmikach. Czekam także na konwersję Fable 2 na peceta, a dlaczego, cóż kto grał w pierwszą część pewnie mnie zrozumie. Z tego co mi wiadomo w dwójce opcje życia prywatnego będą jeszcze bardziej rozbudowane. Prócz kupna domu i ożenienia się możliwe będzie spłodzenie potomka. A co do innych zalet gry, nasze decyzje w jeszcze większym stopniu będą miały wpływ na to jak nas postrzegają inni. Na zakończenie wyraże swoje ubolewanie nad brakiem dobrych samochodówek z rodziny NFS, czytałem że EA chce pożegnać się z tym tytułem więc nie będzie kontynuacji. Trochę szkoda, ale z drugiej strony to może i dobrze bo pierwszej części Undergrund która była świetna twórcy znacznie obniżyli poziom produkcji. Jedynie Most Wanted i ostatni Undercover były dobre niestety bez rewelacji. Widać twórcy się wypalili, a szkoda...
EFO
Stalker

Postprzez BJ Blazkowicz w 20 Mar 2009, 17:38

Na co czekam... hmmm.... A! tak! oczywiście Wolfenstein!!!
Image
Voiton laulut soi ainiaan!
Awatar użytkownika
BJ Blazkowicz
Przewodnik

Dołączenie: 17 Mar 2009, 15:42
Ostatnio był: 10 Sty 2026, 18:52
Miejscowość: Zamek Wolfenstein
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 526

Postprzez Terminus w 20 Mar 2009, 18:40

Z niejaką nadzieją czekam na RAISEN twórców Gothica. Może uwolnieni od wydawcy [JoWood] stworzą coś solidnego, bez niepotrzebnego rozmachu, który zgubił G3?

Pewnie kupię sobie Men of War - lubiłem Solders i Outfront. Nie ma to jak do odstresowania trzema żołnierzami powstrzymywać 30-tu ;-). Przynajmniej nie będzie hardcore jak w Theatre of war.

I tyle. Może jeszcze Afterfall - z patriotyzmu.
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Postprzez EFO w 24 Mar 2009, 14:18

Po premierze NFS Undercover czytałem artykuł w którym ktoś z EA wypowiedział się, że to ostatnia część serii. Dzisiaj otrzymałem biuletyn z EA i była tam wzmianka o kolejnej odsłonie tej ścigałki, będzie nosić tytuł SHIFT. Wygląda trochę jak PRO-STREET bo jeździ się po torach zresztą oceńcie sami:

http://polska.ea.com/games/16347,pcdvd/Movies/6573/

Data premiery na wrzesień...
EFO
Stalker

Postprzez dorian w 05 Maj 2009, 11:24

Czekam na:
1. STALKER 2 + Stalker Apokalipsa, ale ta Apokalipsa to chyba nie prędko :wink:
2. Call of Pripyat.
3. Mody do Stalka:
- Lost Alpha,
- Priboi Story 1.2, ale Priboi ponoć odłożony na później "przez" Losta A,
- AMK 2.0,
4. Doom 4,
5. Operation Flashpoint 2,
6. Army Assault 2,
7. Bioshock 2, choć pierwszy był dość dobry, ale bez rewelacji.
8. AvP Colonial Marine, czyli na to :

http://www.gram.pl/art_8QrfGe3_Aliens_Colonial_Marines_zapowiedz.html
Awatar użytkownika
dorian
Legenda

Dołączenie: 11 Lut 2008, 16:02
Ostatnio był: 15 Lis 2025, 14:18
Miejscowość: W-wa
Frakcja: Zombie
Kozaki: 247

Postprzez D4Rk w 28 Maj 2009, 15:09

1.[PROTOTYPE] - za niedługo bo 9 czerwca !!!
2.Stalker : Call of Pripyat - nie wiem kiedy premiera ale czekam cierpliwie....
3.Fallout 3 dodatki - mają zrobić (podobno)
4.Wolfestein - poczytałem, zobaczyłem i doczekać sie nie moge ;P
5.Lineage II Nowa Kronika - już robią :)
:

Hihah.... Ale będzie Fajniee!
D4Rk
Stalker

Dołączenie: 10 Lut 2008, 17:20
Ostatnio był: 18 Wrz 2011, 19:29
Miejscowość: Gorzów Wielkopolski
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Gauss Gun

Postprzez STA1KERpl w 28 Maj 2009, 15:46

Nie wiem, jakie gatunki gier przyciagaja mnie najbardziej... hmm... Chyba to fps'y bedą, ale inne gry też mocno mnie przyciągają. Napiszę tu, jakie tytuły mnie obchodzą, i dlaczego- może ktoś nie będzie wiedział, że w grze taki element jest. A oto lista:

Prototype- za to, że jeszcze nie miałem w łapach do czynienia z tak mocnym myszowym bohaterem. Po za tym parkour- sam to ćwiczę, a jak to puki co wygląda... miód po prostu.

S.T.A.L.K.E.R.- Call of Prypiat (w końcu to stalker, no nie^^)

Assassins's Creed II- jeszcze więcej zabijania hidden blad'em i jeszcze więcej parkour'a^^

Spore 2- zabawa w boga nigdy sie nie nudzi. A do tego tyle możliwości w kreowaniu własnego wszechświata...

Mass effect 2- nie wiem, kiedy wyjdzie, ale mówili, że bydzie co najmniej (!) trylogia.

Crysis 2 (trochę dużo tytułów z "dwójką" na czele...)- jedynka była super (dodatka nawet nie chce kupywać), multiplayer jeszcze lepszy, grafika miażdży do tej pory... co tu dużo mówić- tylko czekacęna premierę!
JESTEM TUTAJ WIPEM
Awatar użytkownika
STA1KERpl
Tropiciel

Dołączenie: 15 Kwi 2009, 20:51
Ostatnio był: 25 Maj 2022, 16:45
Miejscowość: The port Royal
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 13

PoprzedniaNastępna

Powróć do Inne gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość