xionc napisał(a):ten egzamin jest banalny. Strasznych glupot uczyli w tym gimnazjum za moich czasow, teraz widze ze poziom jeszcze bardziej sie obnizyl.
n/c
ponio11 napisał(a):Buuu co to egzaminy gimnazjalne big klasowa tyle.Ja za rok ma mature to jest dopiero kat.A wy mozecie sciagac sobie do woli na tym waszym egzaminie
panish napisał(a):ponio11 napisał(a):Buuu co to egzaminy gimnazjalne big klasowa tyle.Ja za rok ma mature to jest dopiero kat.A wy mozecie sciagac sobie do woli na tym waszym egzaminie
Kurde, to mnie juz powoli zaczyna wnerwiac. Ludzie pisza "eee, latwy byl ten egzamin", "wy mozecie sciagac", "za trzy lata bedziecie mieli dopiero przewalone". I co kurde z tego?! To, ze egzamin nie byl za trudny (bo nie nalezal do wymagajacych) nic nie zmienia. Tutaj licza sie zdobyte punkty. Moze wiekszosc osób dostanie pokazna liczbe punktów. Ale dobre licea i tak wybiora tych co najwiecej zdobyli.
panish napisał(a):ponio11 napisał(a):Buuu co to egzaminy gimnazjalne big klasowa tyle.Ja za rok ma mature to jest dopiero kat.A wy mozecie sciagac sobie do woli na tym waszym egzaminie
Kurde, to mnie juz powoli zaczyna wnerwiac. Ludzie pisza "eee, latwy byl ten egzamin", "wy mozecie sciagac", "za trzy lata bedziecie mieli dopiero przewalone". I co kurde z tego?! To, ze egzamin nie byl za trudny (bo nie nalezal do wymagajacych) nic nie zmienia. Tutaj licza sie zdobyte punkty. Moze wiekszosc osób dostanie pokazna liczbe punktów. Ale dobre licea i tak wybiora tych co najwiecej zdobyli.
xionc napisał(a):ponio11 jestes kretynem
panish napisał(a):Sa juz odpowiedzi do scislego - http://bi.gazeta.pl/im/8/3310/m3310668.pdf
Cóz, musze powiedziec, ze poszedl mi calkiem dobrze. Po podliczeniu wyszlo mi jakies 45 punktów (na 50 mozliwych). Jezeli z humanistycznego bede mial podobnal liczbe (co jest wielce prawdopodobne) to wróze sobie swietlana przyszlosc.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość