deskath napisał(a):Idiotyczny pomysl legalizacji narkotyków pozostawiam bez komentarza...

Boras napisał(a):Narkotyki Same w sobie nie sa zle. To ludzie nie potrafia ich uzywac.

Boras napisał(a):deskath napisał(a):Idiotyczny pomysl legalizacji narkotyków pozostawiam bez komentarza...
Jak ja uwielbiam dojzale wypowiedzi poparte argumentami. One sa ... sa takie, od razu widac ze czlowiek jest obiektywny, otwartu na nowe idee, i potrafi prowadzic normaalna dyskusje.

deskath napisał(a):Boras napisał(a):deskath napisał(a):Idiotyczny pomysl legalizacji narkotyków pozostawiam bez komentarza...
Jak ja uwielbiam dojzale wypowiedzi poparte argumentami. One sa ... sa takie, od razu widac ze czlowiek jest obiektywny, otwartu na nowe idee, i potrafi prowadzic normaalna dyskusje.
Czlowieku, mysl troche! Co maja narkotyki do tego ze ten kon Roman (dzieki xionc, za konkretne okreslenie) zostal ministrem edukacji? Przyszli, zaczeli manifestowac ze im sie nie podoba Giertych - OK, jeszcze tyle z ich idiotyzmu przeboleje. Ale pomysleli sobie - "To moze jeszcze sie uda gandzie zalegalizowac?" i jada z tym koksem... A to sie ma jak piernik do wiatraka.
Niech rzad zalegalizuje narkotyki. Totalnie mi to wisi. Jezeli ktos ma rozum to nie cpa i nie pali... Pamietajcie ze picie zawsze jest od tego zdrowsze.Niech sobie ludzia niszcza zdrowie jak nie maja rozumu, ja sie pod tym nie podpisuje.
deskath napisał(a):Idiotyczny pomysl legalizacji narkotyków pozostawiam bez komentarza...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości