Evilijo napisał(a):Krzywdzenie zwierząt, to ciekawe co mówisz... A adopcja dzieci przez pary homoseksualne to niby co? Jakie wzorce i normy moralne może wszczepić dziecku para gejów? To dopiero jest krzywdzenie. Te dzieci nie mają wyboru, więc to jest gwałt.

Moralności w zasadzie już niema, wszystko wolno. Ale tak to już jest, ten świat w końcu musi się rozsypać. Bo w ten sposób daleko nie zajdziemy.

Człowieku.Nie ty tutaj decydujesz, tylko admini.Poza tym nie irytuj się, bo sam zdradzasz o sobie infoMicrotus napisał(a):Ty jesteś tylko kolejnym który ma zamknięty umysł i powiela bzdury
Idź stąd!!!"
Bzdura.Bzdura.Bzdura.Jak uważasz, że prowokuję, to dziwny jesteś człowieku.Mógł ktoś wspomniec, lub dodać, że tutaj udzielają się wyłącznie osoby tolerancyjne, lub doświadczone w temacie.Wtedy bym tu nigdy nie wlazł.Moje zdanie, to moje zdanie, a ty mów swoje i kropka.Co cię interesuje moje? Masz inne, to dobrze.Ja nie zmienię zdania.Co do lizania z dziewczyną- jest to jak najbardziej normalne, a z facet- vs- facet- nie jest normalne, więc nie lizać się publicznie.To moje zdanie i prośbuśkę mam- nie krytykujcie, jak uważacie inaczej.Microtus napisał(a):Acha i generalnie Twoje posty śmierdzą prowokacją. Więc zbastuj
W dupie nie byłem i nie zamierzam w niej nigdy być.Microtus napisał(a):Napiszę, krótko w dupie byłeś i *%&@# widziałeś Czarny stalkerze.
Nie zrównujmy wszystkiego pod jedną deskę.Jak rasizm jest zły, to potępianie homo też jest złe.Każdy czyn ma inną wagę, a są takie wykroczenia, że nie można ich równać.To bardzo poważne zboczenie człowieka, całkowicie wyklucza go z normalności. Istnieje pewna różnica między psychicznie chorym, a gejem( pedlem)- więc pisanie, że jak to może być, to to też- jest naprawdę niedojrzałe, jak wspomniał MicrotusMicrotus napisał(a):Homofobia i rasizm na jednym stoją wózku a wózek ten nazywa sie brak tolerancji.
Jak Cię brzydzi dajmy na to szpinak to go zjadasz? Nikt nie każe Ci chodzić do klubów dla gejów.
Jak napiszesz teraz, że pchają się przed oczy to powiem, że szpinak też Ci ktoś czasem zaserwuje przez przypadek.
Mają siedzieć w domu i robić to po cichutku? To sam też nie obłapiaj panny w autobusie czy na przystanku.
Bądź fair a nie egzekwujesz prawa od innych, których sam tak naprawdę nie masz zamiaru przestrzegać. Bo taki gej może też czuje obrzydzenie

xKoweKx napisał(a):Wolisz, aby dziecko wychowywało się w patologicznej rodzinie, w której rządzi alkoholizm, lub narkotyki, do tego wszystkie problemy są rozwiązywane przemocą, czy... przy dwóch troskliwych lesbijkach? Z tego, co mi wiadomo, to "rodziny" adoptujące są sprawdzane przez psychologów etc...

Termin homofobia: Pierwszym uczonym, który wprowadził go do dyskursu naukowego był George Weinberg. Parlament Europejski 18 stycznia 2006 w rezolucji "w sprawie homofobii w Europie" stwierdził "homofobię można zdefiniować jako nieuzasadniony lęk i niechęć wobec homoseksualizmu oraz osób homoseksualnych, biseksualnych i transseksualnych, oparte na uprzedzeniach podobnie jak rasizm, ksenofobia, antysemityzm i seksizm"[8].

Microtus napisał(a):Panowie problem generalnie sprowadza się do tego, że osobiście nie znacie wartościowego gej/lesbijki ja znam i tyle.
Czarny stalker napisał(a):W dupie nie byłem i nie zamierzam w niej nigdy być.Microtus napisał(a):Napiszę, krótko w dupie byłeś i *%&@# widziałeś Czarny stalkerze.

Żaden gej nie jest wartościowy.To omierzły pedał i jakie płyną z niego wartości.Jeśli antymoralizm jest wartością, to takKTS napisał(a):Panowie problem generalnie sprowadza się do tego, że osobiście nie znacie wartościowego gej/lesbijki ja znam i tyle
Odmienni, odmienni.Zwykli obrzydliwcy, którzy mają niepochamowane zapędy i zamiast się leczyć, lub coś, to robią ludzkość przeszkodęKTS napisał(a):Bo są odmienni, nie da się tego ukryć, ale jest jeszcze jedno czego ja osobiście się obawiam i mnie to obrzydza - to, że ewentualny znajomy - gej - mógłby się zakochać we mnie

Żaden gej nie jest wartościowy.To obmierzły pedał i jakie płyną z niego wartości? Jeśli antymoralizm jest wartością, to tak
Ja tam nie robię z nich odmieńców.Odmieniec to dziecko ulicy, lub trędowaty, a ci są wypaczeniem ludzkość.
+małżeństwa homoseksualne - nie - ponieważ jest to spaczenie tradycji
+istnienie par homoseksualnych - samo istnienie takich par nie przeszkadza mi, za to to czemu jestem przeciwny to obnoszenie się ze swoją... hm... preferencją, cielesnością. Nie potrafię znieść widoku całujących się facetów czy też kobitek (chociaż do tego drugiego coraz bardziej wszyscy są przyzwyczajani, chociażby ze względu na to jak się dziewczyny witają itp), dodam też, że jestem przeciwko parom hetero które zbytnio się afiszują
Tu nie chodzi o to, że nie znamy, raczej o to, że nie chcemy ich znać. Dlaczego? Bo są odmienni, nie da się tego ukryć, ale jest jeszcze jedno czego ja osobiście się obawiam i mnie to obrzydza - to, że ewentualny znajomy - gej - mógłby się zakochać we mnie (brzmi samolubnie... ale wiecie o co chodzi). Co więcej nie chciałbym się znaleźć sam na sam z gejem. Czułbym się co najmniej dziwnie.
Podsumowując powyższe -> relacja kobieta - gej = ok, mężczyzna - gej = nie ok.
Pozostaje jescze pytanie- kto będąc homoseksualistą będzie się chciał wyleczyć?
Prowadzi to do zgłady ludzkości, kroczącej ku wynisczeniu po malutku.udzie przestają normalnie funkcjonować i zaczyna się globalny problem społeczeństwa i w końcu takie schorzenie rozprzestrzenia się i zanika resztka normalności.Według mnie nie powinno tak być.

Przeczytaj temat, w szczególności moje wypowiedzi (nie chodzi o żadną tradycję bo nikt tu nie mówił o slubach kościelnych).
Tu się nie zgadzam kompletnie. Nawet możecie nie wiedzieć, że gadacie z gejem i codziennie podajecie mu rękę.
Bo właśnie przez takie opinie oni ukrywają swoje preferencje. Dodatkowo większość gejów po usłyszeniu, że jesteś hetero kompletnie wyluzowuje i odpuszcza (zapytacie czemu piszę większość - bo to i jak wśród hetero nie każdy jest normalny).
Podsumowując powyższe -> relacja kobieta - gej = ok, mężczyzna - gej = nie ok.Tego to już nie bardzo kumam. Ale ok Twoje zdanie.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości