Z tego tematu już dużo przeczytałem. Z samej zasady nie chodzi o ślub kościelny, bo jaki ksiądz by takowego udzielił? Chodzi mi raczej o to, że ślub, małżeństwo od zawsze kojarzyły się z dwojgiem ludzi o różnych płciach. Może i jest to (lekka) dyskryminacja, ale moje zdanie na ten temat to stanowcze nie. Pisaliście, że potrzeba im tego papierka do załatwiania różnych spraw. Ja powiem tak - zawsze jest jakieś wyjście.
Możliwe, że rozmawiałem, możliwe, że podawałem rękę. Możliwe, że nie widziałem w nim geja ale chyba o to chodzi, hm?Wtapiają się w tłum i mi to osobiście nie przeszkadza. Niech tylko nie szerzą anarchii i nie prowokują, potem powstają homofobie lub pochodne (jednak tutaj lęk byłby uzasadniony).
P.S. Ta dyskusja przypomina troszkę "wojnę" pomiędzy katolikami a ateistami. Nie ważne kto coś powie, zaraz znajdzie się kontrargument. Niby dyskusja ale niektórzy zaczynają używać coraz to cięższego kalibru. Panowie (i Panie) nie przeginajmy w obie strony, nie bądźmy tacy radykalni.
Ja jestem neutralny, ze wskazaniem na hetero.

Co to niby kuswa jest? Jak t mnie nazywasz.To poważne posądzenie drogi człowieku.Jak tak bronisz gejów, to ja już się nie wtrącam- twoja sprawa.Wielu ludzi powtarza błąd z brakiem spacji po kropkach, ale to jescze nie dowodyMicrotus napisał(a):Strzelec wyborowy czy też Czarny stalker 2 (zapraszam do SB i wypowiedzi kowka):
Tak w skrócie bo SB rzecz ulotna, to samo IP plus ten sam powtarzający sie błąd u obu czyli brak spacji po kropce.

Na tym forum są wszyscy- także microtus i ty.Dragona jakoś nie widziałem tutaj.Dzwne podejrzeniaCzarny stalker napisał(a):Wielu?Ciekawe
Na tym forum jesteś tylko ty, dragon22 i strzelec wybory
Bardzo ciekawe
:D:D:D - xKoweKx
Kurna.Kropki, to zbieżność, ale nie wiem dlaczego od razu po tym sądzić, że jestem 3 osobami.A zresztą.Sądzcie se co chcecie i tak was nie przekonamMicrotus napisał(a):Misiu to nie ja sprawdziłem a admin. Do tego dziwna zbieżnośc IP plus te kropki

Terminus napisał(a):Lenon starożytny świat był także mocno pedofilski i kazirodczy. Marny wzór do naśladowania.

Lenon napisał(a):Raczej to była ciekawostka. Nie napisałem nic o naśladowaniu.

Ghoster napisał(a): Nie widziałem nigdy w życiu (A 19 lat przeżyłem) przypadku u zwierząt, by któreś chciało uprawiać seks z "tym własnej płci".

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości