Całkowicie spoko i cool gierka, właśnie ją kończę w przerwie Fallouta3
Cały czas wartka akcja i naparzanie do żołnierzy, w tym zombie w mundurkach i walka co jakiś czas z bossami, np.olbrzymim, mechanicznym skorpionem, jest nawet walka mechem-golemem = czad zupełny. Grafika bardzo dobra,trzeba tylko muzykę ustawić na trochę ciszej bo jest dość agresywna i męczy na dłużej, no i faktycznie, pana Kota nie da się zbyt długo słuchać i grać na wer. PL z lektorem, bo wtedy przepada klimat gry zupełnie, tylko wer. angielska z polskimi napisami i jest super.
Poza tym, gra ma wspaniale wykonane modele i udźwiękowienie broni, w tym ładowanie magazynków też i walka spluwami poprostu zwala z nóg, do tego można też efektownie kopać nogą jak w Dark Messiah, albo walczyć obiema rękami trzymając np. pistolet, a w drugiej ręce bagnet, czy saperkę i tymi "akcesoriami" da się dodatkowo rzucić w przeciwnika, albo go zakłuć trzymanym bagnetem, tudzież bardzo efektownie rozpłatać, albo rowalić łeb klientowi łopatką, także na narzędzia mordu narzekać nie można, krew bryzga na ekran regularnie, przeciwnik ładnie rozwala się na kawałki jak w Fallout 3 i do tego wszędzie fruwające oderwane członki (tylko bez skojarzeń proszę...

).
Ogólnie, chłopaki z Farm51 postarali się, nie powiem, w/g mnie strzelanka wyszła im naprawdę ładnie i jak ktoś lubi takie szybkie i relaksujące, może mało ambitne akcje, do tego w klimatach I Wojny Światowej to zdecydowanie polecam

Podsumowując, dla mnie to hit murowany i to na światowym poziomie.
EDIT:
A, i zapomniałem o najważniejszym - trzeba wgrać podany wcześniej patch, bo inaczej potrafi wysypać do windy znienacka i z paczem dużo lepiej gra idzie.
Tu galeria pozostałych zdjęć z gry:
http://www.necrovision.com.pl/galeria/index.phpNo widzisz, dlatego wolę aby ktoś sam grę przetestował i ocenił, niż patrzył na czyjeś opinie ;] - xKoweKxA to moje: