Alvarin napisał(a):Wstęp właściwy: Ludzie litości... Mam pytanko, co wy tu robicie? Należycie do forum gry Stalker, na którym można pogadać na jej temat, skoro chcecie o niej gadać, skoro chcecie do niej wracać jeszcze tyle czasu po premierze to musicie ją lubić... To czemu tak na tą grę plujecie? Aż się zagotowałem jak czytałem wasze posty i musiałem się zarejestrować, żeby rzucić coś na obronę tej gry;)
Komisarz Holt napisał(a):Drogi Alvarinie od DP.
(...)Ja tam dalej będe obrzucał gnojem GSC. Tak jak zauważyłeś, my uwielbiamy S.T.A.L.K.E.R.A. I boli nas gdy GSC niszczy "naszą' wspaniałą grę... My bardziej plujemy na GSC i jej politykę wyciągania pieniędzy od zwykłych graczy. W zamian gracze otrzymują niedopracowane twory. No i nadal mamy chęć wracania do Zony, ale to jest już zasługa moderów.
I nie denerwój sie tak. Żyłka ci pęknie i nieszczeście gotowe...
Odpowiedzi na "zarzuty"
(...)
2. Gra nie jest beznadziejna. Mimo wszystko w nią gramy, ale mogłaby być lepsza. O wiele lepsza. A tutaj GSC robi kolejny dodatek i dorzuca parę pomysłów - w dodatku często nie swoich. A dodanie Burera i chimery... Powinny być już w pierwszej części. Dobra. Przyjmijmy, że nie zdąrzyli. To dlaczego nie było ich w CS? Ja uważam, że powinni udostępnić nam wszystkie mutanty. Na Rodenty poczekamy do następnego dodatku.
3. Cały czas chodzi nam o optymalizacje. Chyba jest tutaj coś nie tak, bo u niektórych SoC chodzi na maks. a już CS na średnich się b. tnie... Przecież Czyścioch nie dodaje zbyt wielu nowości. A! I niektórzy z nas pamiętają obietnice GSC - CS miał chodzić płynnie na tym samym sprzęcie co SoC.
4. Pytanie tylko, kiedy GSC wezmie się za AI. Dwie produkcje i w obu Inteligencja przeciwników leży i kwiczy...
(...)
6. Stalker 2 spełni nasze oczekiwania... Marzenie. NIe podoba mi się też rola Beta-testera. Zwłąszcza, że ja zapłaciłem za obydwie (a niebawem też za trzecią) części i miałem chyba prawo oczekiwać od nich czegoś więcej... spełnienia obietnic...
(...)
Alvarin napisał(a): :/ Może jakaś petycja do GSC, w sprawie stalkera na konsole, żebyśmy mogli pograć bez błędów? :P
P. Borysewicz napisał(a):Z roku na rok coraz bardziej mam wrażenie, że świat producentów gier komputerowych zaludniają padlinożercy i pasożyty, żerujący na trupach legendarnych tytułów i naszej naiwnej wierze, że może do jasnej cholery tym razem nie zrobią nas w balona.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości