S.T.4.L.K.3.R. napisał(a):Melodia jak jakies japonskie kreskówki w stylu HAMTAROALA !!!

panish napisał(a):S.T.4.L.K.3.R. napisał(a):Melodia jak jakies japonskie kreskówki w stylu HAMTAROALA !!!
Hehe, S.T.4.L.K.3.R. jak widac jest znawca w dziedzinie dziecinnych japonskich kreskówek (znaczy sie hentai).A co do melodyjki - nic w niej ciekawego nie ma...

Touchdown napisał(a):OMG, ale debilna melodyjka.Takie glupie, ze az smieszne, hehe. Nie wiem, czemu, ale strasznie mi sie smiac od tego chce.
Troche mi sie skojarzylo z muzyczkami z Neverhooda, jak ktos gral to wie co to bylo, jakies pomruki, bulgotania itp. powtarzajace sie w kólko i w kólko.
BTW: Johnny rzadzi!

Touchdown napisał(a):OMG, ale debilna melodyjka.Takie glupie, ze az smieszne, hehe. Nie wiem, czemu, ale strasznie mi sie smiac od tego chce.
Troche mi sie skojarzylo z muzyczkami z Neverhooda, jak ktos gral to wie co to bylo, jakies pomruki, bulgotania itp. powtarzajace sie w kólko i w kólko.
BTW: Johnny rzadzi!

S.T.4.L.K.3.R. napisał(a):...bo jak kiedys ogladalem Johnny'ego Bravo...
Touchdown napisał(a):BTW: Johnny rzadzi!

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości