Rekrutacja redakcji serwisu o Half-lifie

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Rekrutacja redakcji serwisu o Half-lifie

Postprzez Quinn w 19 Kwi 2009, 15:30

Chciałbym ogłosić rozpoczęcie naboru do redakcji serwisu o serii gier Half-life powstającego pod skrzydłami X-12.

Serwis ten ma na celu zebranie całej wiedzy o uniwersum Half-life i usystematyzowania jej w jednym miejscu. Ma w ten sposób powstać encyklopedia zawierająca szczegółowe informacje o wszystkim tym co można znaleźć w tej serii gier. Po za tym nowo powstający serwis będzie również zawierał recenzje najważniejszych modyfikacjach do HL, aktualności ze świata dotyczące tej gry oraz informacje o jej twórcach.

Jeśli zatem interesujesz się Half-lifem, lubisz pisać artykuły i chcesz mieć wkład w encyklopedie HL zgłoś się do redakcji. Oferujemy prace w miłej atmosferze i dobrą zabawę. To ty decydujesz o czym piszesz i jaką formę przyjmie twój artykuł. My jedynie pragniemy by to co napiszesz było szczegółowe, dociekliwe i dające się czytać ;)

Nie musisz mieć doświadczenia, nie musisz mieć 6 z polskiego ani nawet nie musisz być specem od komputerów. Wystarczy pasja do sagi HL oraz trochę dobrych chęci.

Zgłoszenia prosimy kierować pod adres [email protected]
W treści wiadomości proszę podać na jakie tematy chciałoby się pisać oraz ewentualnie numer Gadu-Gadu.

PS. Post właściwie napisał Elektryk, ja tylko pomagam w rekrutacji. :)
Awatar użytkownika
Quinn
Ekspert

Dołączenie: 14 Cze 2007, 13:37
Ostatnio był: 19 Paź 2025, 21:46
Miejscowość: Seattle, budynek z elektryczną owcą na dachu...
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: --
Kozaki: 4

Reklamy Google

Re: Rekrutacja redakcji serwisu o Half-lifie

Postprzez Raven422 w 02 Maj 2009, 22:17

Ja się mogę chętnie zgłosić jako gość od robienia artykułów o np. broni, postaciach, lokacjach, fabule itd. Mógłbym też pisać newsy np. o EP3. Z Elektrykiem gadałem właśnie dzisiaj o tym i mówił, że będę mile widziany. Powiedział też niestety, że na razie jest zastój w tworzeniu strony, bo on nie ma czasu. Jednakowoż mam nadzieje, ze mój wniosek zostanie rozpatrzony przez innych członków ekipy.

GG:1532406

E-mail: [email protected]
Awatar użytkownika
Raven422
Tropiciel

Dołączenie: 21 Cze 2008, 19:20
Ostatnio był: 28 Wrz 2016, 13:35
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 20

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość